A.Vogel Keelspray

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Filter - Keelspray
   A.Vogel

   Sorteren

   Sorteer
   1 Resultaten
   A.Vogel
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 11.49
   geneesmiddel, spray
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

   A. Vogel keelspray kopen

   Heb je last van keelpijn? Dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. De keelspray van A. Vogel kan keelpijn doeltreffend verminderen en komt door de handige doseerspray direct op de pijnlijke plek terecht. De spray is daarnaast 100% natuurlijk. Let op: dit is een geneesmiddel. Gebruik het product alleen als je goed geïnformeerd bent. Lees voor gebruik de bijsluiter. Naast A. Vogel verkopen we ook keelspray van andere merken, zoals Puressentiel en Strepfen. Gebruik je liever geen keelspray om je keelpijn te verzachten? Bekijk dan eens ons assortiment aan keeltabletten.

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Lees dan ons artikel over keelpijn of kom langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

   A. Vogel hoestspray kopen

   Het gevoel van een droge hoest of prikkelhoest kan erg vervelend zijn. Je hebt steeds een kriebel in je keel, terwijl er geen slijm in je keel zit om op te hoesten. A. Vogel Hoestspray bij droge hoest en kriebelhoest kan je verlichting bieden. Het legt een beschermend laagje in je keel, waardoor je geïrriteerde slijmvliezen niet verder worden geprikkeld. De hoestspray werkt op deze manier zowel hoeststillend als verzachtend.

   Als je last hebt van ontstoken luchtwegen, bijvoorbeeld door een verkoudheid of verminderde weerstand, kun je last krijgen van vastzittende hoest. Deze hoest ontstaat door taai slijm dat moeilijk op te hoesten is. A. Vogel Hoestspray vastzittende hoest helpt effectief bij vastzittende hoest. De spray verdunt het taaie slijm, waardoor het gemakkelijker op te hoesten is.

   A. Vogel keelspray en hoestspray aanbieding

   A. Vogel keelspray kopen voor een zacht prijsje? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten voor de beste aanbiedingen.

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.