etos botox doe het zelf pakket

Etos Doe-het-zelf Botoxpakket

Yes! De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier: het Etos Doe-het-zelf Botoxpakket is nu te koop online! Ontdek de beste manier om jouw gezicht glad en rimpelvrij te spuiten vanuit het gemak van je eigen badkamer!

Hoe werkt het Etos Doe-het-zelf Botoxpakket?

Altijd al Botox-injecties willen nemen maar waren de behandelingen te prijzig? Of vond je het lastig om je eigen botulinetoxine te kweken in een potje bedorven makreel? Geen zorgen! Etos introduceert speciaal voor jou het Doe-het-zelf Botoxpakket! In de verpakking vind je 100 units van een lage concentratie botulinetoxine, een eiwit dat het signaal tussen je zenuwen en spieren tijdelijk stil legt. Ook bevat het pakket een handig gezichtsmasker met duidelijk gemarkeerde injectiezones waarmee je bijvoorbeeld fronsrimpels of voorhoofdsrimpels aanpakt. Dit alles voor maar €49.99! Met dit simpele drie-stappenplan ben jij in no time een DIY Botox-expert:

  1. Plak het gezichtsmasker op je huid
  2. Vul de bijgevoegde injectienaald met 1 unit botulinetoxine
  3. Steek de naald door het masker in de gewenste zone en injecteer de botox in je gezichtsspier

De resultaten van de behandeling zijn vaak pas na een paar dagen zichtbaar. Het effect van de botox houdt tussen de drie en zes maanden aan. Het Doe-het-zelf Botoxpakket is absoluut niet goedgekeurd door een arts, maar wel een stuk goedkoper dan een professionele behandeling in een privékliniek!

Waar kun je het Doe-het-zelf Botoxpakket kopen?

Het Etos Doe-het-zelf Botoxpakket is vanaf vandaag te vinden in ons online assortiment! Bestel het hier online! 

Etos Doe-het-zelf Botoxpakket

 

 

1 APRIL!

Iedere vrouw is mooi van zichzelf. Hoe je jouw gezicht verzorgt, is helemaal jouw keuze. Of je nu voor serums, gezichtsmaskers of injectables kiest, jouw beautyritueel is jouw beslissing!

Bij Etos weten we dat iedere vrouw stralend en verzorgd voor de dag wil komen. Helaas lijkt het ons toch wat onverstandig om thuis aan de slag te gaan met naalden en botulinetoxine! Het idee voor een Etos Doe-het-zelf Botoxpakket blijft dus een 1 april grap. Je vindt bij ons geen botox of fillers, maar we kunnen je wél ondersteunen met de beste gezichtsverzorgingsproducten en voedingssupplementen! Zo verzorg jij je natuurlijke schoonheid van binnen én van buiten. Ga jij toch voor de Botox? Laat je dan behandelen door een cosmetische arts die voldoet aan de wettelijke kwaliteitseisen!

 

Ondersteun jouw schoonheid

Shop nu de beste producten voor een gezonde en stralende huid!

gel
€ 0,99
Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.