polaroidfoto van lachende vrouw op festival

Magical Summer

Helaas, je kunt niet meer sparen voor kortingsvouchers voor festivals en events. Heb je een voucher bemachtigd? Vul dan je codes in voor hoge korting(en) op jouw gekozen festival of event. Verzilveren kan t/m 7 april 2019!

ZO WERKT DE ACTIE

Download de Etos Magical Summer app en verzilver je korting

Je kortingsvouchers verzilveren voor korting op een festival of event kan via etos.nl/magicalsummer, maar je kunt ook onze handige Magical Summer app gebruiken. Daarin zie je direct welke festivals en events je kunt kiezen en hoeveel kortingsvouchers je nog over hebt.

Hoe werkt de app?

Stap 1: Download de Etos Magical Summer app

Stap 2: Scan de QR-code(s) van de kortingsvoucher(s)

Stap 3: Kies je festival of event en het aantal vouchers dat je wil verzilveren

Stap 4: Betaal het resterende bedrag

Stap 5: Ontvang je tickets via email

Bekijk de actievoorwaarden

FAQ Veelgestelde vragen

Waar en wanneer ontving ik een voucher?
Van 18 juni t/m 26 augustus 2018 ontvang je bij iedere besteding van € 10 een voucher t.w.v. € 2.50. De vouchers zijn alleen in de Etos filialen te verkrijgen.

Wat kan ik met een voucher doen?
Kras de unieke code op de voucher. Met deze code kun je via deze website een festival of event boeken met maximaal € 10.- korting per ticket. De hoogte van de korting kan per event en per dag verschillen en is op basis van beschikbaarheid. De hoogte van de korting kan zakken en hierbij geldt op = op.

Er zijn twee manieren om de unieke code te verzilveren:

  1. Voer de code onder de kraslaag handmatig in via deze website.
  2. Download de Etos Magical Summer app, scan de QR-code onder de kraslaag en voer je vouchercodes in. Bij het boeken van een festival of event hoef je alleen in te loggen en het aantal codes te selecteren dat je wilt verzilveren.

Wanneer kan ik een festival of event boeken?
Je kan een festival of event boeken van 18 juni 2018 tot en met 7 april 2019 of tot het moment dat er nog beschikbaarheid is voor het desbetreffende event.

Kan ik de geboekte datum omzetten naar een andere dag?
Dit is helaas niet mogelijk, tenzij je tijdens je bestelling een ‘bezoekgarantie’ hebt afgesloten.

Het afsluiten van een bezoekgarantie kost € 0,50 per ticket en kan maximaal oplopen tot € 5 per order. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs van de tickets. Het is alleen mogelijk een bezoekgarantie bij aankoop van je tickets af te sluiten. Annuleren van de tickets is niet mogelijk.

LET OP: Het is alleen mogelijk tickets om te zetten naar een datum met dezelfde korting. Beschikbare data zijn weergegeven op deze website. Dit betekent automatisch dat er alleen binnen de actieperiode geruild kan worden. Annuleren van de tickets is niet mogelijk.

Hoeveel korting kan ik sparen?
Een voucher heeft een waarde van € 2.50 en kan gestapeld worden tot maximaal € 10.- per ticket. De hoogte van de korting kan per event en per dag verschillen en is op basis van beschikbaarheid.

Wat moet ik doen als mijn voucher niet werkt?
Controleer of je de kortingscode goed hebt ingevuld. Iedere code is uniek en bestaat uit X karakters, zowel cijfers als letters en hoofdletters. Heb je je vouchers gescand met de Etos Magical Summer app, dan is je kortingscode gedigitaliseerd en niet meer via de papieren voucher te gebruiken. Log in met de gegevens van je Etos Magical Summer account van de app en verzilver alsnog je korting.

De korting is minder geworden, hoe kan dit?
De hoogte van de korting verschilt per dag. Er zijn een beperkt aantal tickets met de hoogste korting, wanneer deze zijn uitverkocht daalt het kortingsbedrag. De korting kan ook dalen tijdens het bestelproces. Het aanbod is beperkt, wacht dus niet te lang met het bestellen van je tickets.

Ik wil de QR-code scannen met de Etos Magical Summer app, maar dit lukt niet. Wat moet ik doen?
Controleer of de kraslaag goed is weggekrast en de QR-code onbeschadigd is. Als de QR-code niet goed leesbaar is, kan de kortingscode niet goed gescand worden. Het is belangrijk dat de camera op je smartphone werkt. Als je camera defect is, kun je niet scannen. Mocht je problemen houden met het scannen, dan kun je de code altijd handmatig invoeren.

Kan ik mijn voucher ook inwisselen voor geld?
Vouchers zijn niet inwisselbaar voor contant geld, zijn niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen en kunnen niet bij de kassa van het betreffende event verzilverd worden. Verzilveren kan alleen via deze website.

Wanneer ontvang ik mijn tickets?
Zodra de betaling is voltooid en verwerkt, ontvang je een bevestigingsmail met de tickets. Print deze uit en neem ze mee naar het event. Bij sommige events is het mogelijk de tickets mobiel te scannen, indien dit het geval is staat dit op je ticket. Mocht je je tickets opnieuw willen ontvangen, dan kan je deze naar het e-mailadres laten sturen waarmee je de order hebt geplaatst op deze pagina.

Ik ben mijn tickets kwijt, wat nu?
Je kunt je tickets opnieuw naar het e-mailadres laten sturen waarmee je de order hebt geplaatst op deze pagina. Indien dit niet lukt kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. De contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

Met wie werkt Etos samen voor de verkoop van de tickets?
De bestelling en aanschaf van de tickets voor events worden niet door Etos maar door een derde partij verzorgd, genaamd queueup. Dit betekent dat de overeenkomst tot aanschaf van de tickets met queueup tot stand komt. Voor vragen en of klachten omtrent de aanschaf van tickets kun je contact opnemen met de klantenservice via onderstaand telefoonnumer. Je ontvangt op werkdagen binnen 48 uur een reactie.

Geldt voor mij herroepingsrecht?
Bij het plaatsen van een bestelling ga je een overeenkomst aan met betrekking tot een vrijetijdsbesteding, waarvoor een bepaalde datum of periode van uitvoering geldig is. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief en de overeenkomst kan daarom niet geannuleerd worden.

Klantenservice:
Maandag t/m vrijdag 8:00-22:00u
Zaterdag 9:00-18:00u
Zondag 09:00-12:00u
T: 085-8886404
E: info@etosmagicalsummer.nl

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.