Maak kans op een last-minute vakantie van TUI of één van de andere toffe prijzen!

Waanzinnige winweken
wattenstaafjes etos eigen merk

Wattenstaafjes

Wattenstaafjes: bijna iedereen heeft ze wel thuis. Ze staan bekend als de perfecte orencleaners, zolang je ze niet te diep in de gehoorgang steekt, maar je kunt er zoveel meer mee. Omdat wij niet zonder deze kleine wonderen kunnen, hebben we 12 redenen verzameld waarom je altijd wattenstaafjes in huis zou moeten hebben.

Artikel opslaan

Beauty's best friend

 1. Rood gestifte lippen zijn prachtig, maar die uitlopers niet. Breng eerst met een wattenstaafje wat transparante poeder aan rondom je liplijn. Daarna je favoriete rode lipstick. Je bent klaar om te shinen!
 2. We gaven de tip al eerder: talkpoeder of transparante poeder geven je wimpers meer volume. Breng het poeder na de eerste laag heel voorzichtig aan met een wattenstaafje. Je wilt natuurlijk niets in je ogen krijgen. Nog een laag mascara en je zal het verschil zien. Probeer ook eens wimperserum voor langere volle wimpers.
 3. Eyeliner uitgeschoten? Wattenstaafjes zijn perfect om mini make-up foutjes te maskeren. Met een beetje concealer, kokosolie of dagcrème veeg je zo de uitschieters weg voor een flawless finish.
 4. Heb je geen blendingkwast? Het wattenstaafje does the trick! Het maken van een smokey eye is nu echt geen uitdaging meer.
 5. Wallen ben je liever kwijt dan rijk. Be prepared en doop een wattenstaafje in je favoriete oogcrème en leg 'm in de vriezer. De volgende ochtend dep je voorzichtig het wattenstaafje onder je oog en voila. Je wallen krimpen.
 6. Je wenkbrauwen fixeer je makkelijk met een beetje vaseline op een wattenstaafje.
 7. Puistje? Knijp 'm liever niet uit. Kun je je echt niet inhouden, gebruik dan wattenstaafjes en nooit je vingers.

Shop nu!

Clean, baby, clean!

 1. Je föhn wordt na verloop van tijd minder effectief dankzij al het stof wat zich in de ventilator verzamelt. Wattenstaafjes halen makkelijk het ergste stof weg.
 2. Kleine kieren en hoeken zijn geen partij meer voor jou. Dip een wattenstaafje in wat schoonmaakmiddel en go for it.
 3. Wist jij al dat toetsenborden eigenlijk heel heel vies zijn? Schoonmaken op z'n tijd is zeker geen overbodige luxe. Wattenstaafjes zijn ideaal om je kruimels tussen de toetsen weg te poetsen.

Huis, tuin, keuken...

 1. Zit je rits vast? Breng met een wattenstaafje wat olijfolie aan op je rits and the problem is solved!
 2. Je favoriete geur blijft helaas nooit de hele dag zitten. De hele fles meenemen is ook zo overdreven, terwijl een touch-up wel fijn is. Spray royaal je favoriet op een paar wattenstaafjes en bewaar ze in een ziplock bag. Tijd voor de touch-up? Tover de wattenstaafjes tevoorschijn en wrijf je ze over je nek en pols. Ideaal!
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.