Bijtringen voor Unisex

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Filter - Bijtringen

   Sorteren

   Sorteer
   2 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 6.99
   Spaar 2 Air Miles
   € 7.49
   Spaar 2 Air Miles
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

   Bijtring voor baby's kopen

   Heeft je baby doorkomende tandjes en wil je hem of haar graag wat geven wat de pijn verlicht? Dan is een bijtring een goede oplossing. Bij Etos verkopen we 2 soorten bijtringen, zo heb je een normale bijtring, maar hebbben we ook bijtringen die je in de koelkast kan leggen. Als een bijtring koud is kan deze voor extra verlichting zorgen. 

   Let op: leg de bijtring niet in de vriezer. Dit kan namelijk voor wondjes zorgen bij je kindje, omdat de ring aan tong en lippen kan blijven kleven.

   Bijtringen in de aanbieding

   Koop je jouw bijtring het liefste voor de beste prijs? Houd dan de Etos-folder en onze online acties goed in de gaten. Daar vind je regelmatig de beste aanbiedingen op bijtringen

   Ben je op zoek naar andere babyproducten? Kijk dan ook eens bij onze voeding voor baby's, onze gezondheidsproducten voor kinderen en ons speelgoed.

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.