Alternative text missing

Cadeau tips voor mannen

Wat je cadeauvraag ook is, we staan voor je klaar. Op zoek naar een cadeau voor hem? Bij Etos koop je de leukste cadeaus voor mannen! Alles kan een cadeau zijn, van een scheerschuim tot luxe parfum, zolang je het maar met aandacht geeft. Ontdek snel ons cadeau tips voor mannen!


Populaire cadeaus voor mannen

spray
€ 15,00
Promotie:
spray
Van € 12,50 voor € 8,75
Promotie:
Van € 4,99 voor € 3,49
Promotie:
Van € 6,49 voor € 4,54
€ 9,99
€ 13,99
spray
€ 37,95
spray
€ 32,99
spray
€ 49,99

Bekijk alle cadeaus voor hem

Mooi wat iets kleins kan doen

Geef hem meer dan een cadeau. De leukste cadeaus zijn met aandacht uitgezocht. Is hij heel serieus met bijvoorbeeld sporten? Geef hem een sportdouchegel of sportvoeding cadeau. Of is hij stiekem een ijdeltuit en altijd bezig met zijn haar? Geef hem fijne gel of haarwax cadeau. Zo kan een klein cadeau een grotere betekenis hebben.

Tip: Verras hem met een zelfgemaakt pakket van kleine cadeautjes. Verpak het in een mooie geschenkdoos en je hebt je eigen gift set!

Kleine cadeaus voor hem

Promotie: Promotie voorwaarden: Nivea alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. zonbescherming, aftersun, serums, ampullen, cadeausets en mini´s.
€ 9,45
gel
€ 4,39
spray
€ 9,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Nivea alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. zonbescherming, aftersun, serums, ampullen, cadeausets en mini´s.
€ 5,89
spray
€ 9,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Fa alle varianten. M.u.v. cadeausets en mini's.
Van € 3,25 voor € 1,00
poeder
€ 16,89
gel
€ 15,99
spray
€ 9,99

 

Cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een cadeau voor hem? Bij Etos hebben we de leukste cadeautjes voor mannen! Van lekkere mannen geuren tot giftsets. Maar ook verrassende cadeaus zoals leuke scheersets.

cadeau idee voor hem

Weet je niet zo goed wat je hem moet geven? Met deze cadeauvinder vind je altijd wel een leuk cadeau voor hem. Alles kan een cadeau zijn zolang je het maar met aandacht geeft. Heeft hij bijvoorbeeld een baard geef hem dan lekkere verzorgingsproducten zoals een baard olie en face wash. Of is hij druk bezig met sporten? Dan kan je hem bijvoorbeeld sportvoeding cadeau doen of een fijne douche gel voor na het sporten.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.