welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  15 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 12.99
  poeder
  € 16.89
  poeder
  € 16.89
  poeder
  € 9.99
  poeder
  € 17.99
  € 19.99
  € 9.99
  poeder
  € 17.99
  € 8.49
  € 16.89
  poeder
  € 17.99
  € 17.99
  € 16.89
  poeder
  € 19.99
  € 17.99
  • Vóór 22:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen gratis bezorgd.
  • Vóór 22:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen gratis bezorgd.
  • Gratis retourneren
  • Spaar voor korting

  Eiwitshakes kopen

  Intensief aan het sporten? Lekker bezig! Sporten is namelijk ontzettend goed voor je fysieke en mentale gezondheid! Als je veel sport, is het belangrijk dat je voldoende koolhydraten, vetten, mineralen en eiwitten binnenkrijgt. Lukt het je niet om voldoende eiwitten binnen te krijgen via je voeding? Vul je voeding dan aan met eiwitshakes van bijvoorbeeld Body & Fit of Orangefit. Wil je weten welke eiwitshake bij jou past? Laat je adviseren door één van onze medewerkers in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Geen liefhebber van eiwitshakes? Bekijk dan ons assortiment aan eiwitrepen. Handig voor onderweg!

  Whey eiwitten

  Op zoek naar proteïne shakes met whey eiwitten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Whey eiwitshakes zitten vol met aminozuren. Zeker wanneer je fanatiek sport zijn deze aminozuren belangrijk voor de groei en het herstel van je spieren. Daarnaast kun je magnesium gebruiken om je spieren te helpen ontspannen. Nog niet zoveel aan het sporten als dat je eigenlijk zou willen? Lees dan ons artikel met tips om meer te bewegen.

  Eiwitshakes zonder suiker

  Proteïne shakes met eiwitpoeder zijn perfect te gebruiken als je wél je eiwitten binnen wilt krijgen, maar geen suikers en koolhydraten. Maar let op! Eiwitshakes zijn géén maaltijdvervangers. Ze zijn alleen bedoeld als tussendoortje. Benieuwd of een eiwitshake iets voor jou is? Lees dan alles over de zin en onzin van eiwitshakes.

  Eiwitshakes aanbieding

  Wil je de beste eiwitshakes kopen voor een voordelige prijs? Dan zit je goed bij Etos. Houd onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten voor de beste eiwitshakes aanbiedingen. Zo sta jij fit en energiek in de sportschool of op het sportveld!

  bekijk winkelmandje

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.