Altijd je klantenkaart bij de hand met de Etos app

Download de gratis Etos app en geniet extra van Etos Extra. Zo check je snel je puntensaldo en heb je altijd de folder op zak! Inwisselen van Etos Extra punten kan nog t/m 25 juni 2023.

Artikel opslaan

Ontdek meer extra’s van de Etos app

Download nu de Etos app

App store Google Play Store


Ben jij al lid van Etos extra?

Ga naar de Apple App store of Google Play store en download de app. Als je de Etos app al hebt, controleer dan of je de nieuwste versie hebt en klik anders op ‘update’. Open de app en klik op ‘Inloggen’. Log nu in met je Etos Extra account om gebruik te kunnen maken van alle voordelen van de Etos app.

Nog geen lid van Etos extra?

Ga naar de Apple App store of Google Play store en download de app. Open de app en klik op ‘Registreren’, je dient namelijk eerst een Etos Extra account aan te maken. Je kan je nu registeren voor de Etos Extra klantenkaart en dan deze direct toevoegen aan je account. Heb je nog geen Etos Extra klantenkaart? Geen probleem! Dan krijg je van ons een eigen digitaal kaartnummer. Wanneer het registeren is voltooid, ga je terug naar de app. Daar klik je op ‘inloggen’ en moet je nog één keer inloggen om gebruik te kunnen maken van de Etos app.

Vragen over de Etos app?

Bekijk hier de veelgestelde vragen

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.