Dr. Van der Hoog Gezichtsmaskers

Sorteren

Sorteer
6 Resultaten
Dr. Van der Hoog
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

producten

€ 2.79
crème
Spaar 1 Air Mile
€ 2.59
pasta
Spaar 1 Air Mile
€ 2.59
crème
Spaar 1 Air Mile
€ 2.59
pasta
Spaar 1 Air Mile
Bijna uitverkocht
€ 2.59
pasta
Spaar 1 Air Mile
€ 2.59
gel
Spaar 1 Air Mile
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

Dr. Van der Hoog gezichtsmasker kopen

Toe aan een momentje voor jezelf? Dan zit je bij Etos goed! Met het ruime assortiment aan Dr. Van der Hoog gezichtsmaskers creëer je een ultiem ontspanningsmoment. Voor een optimaal resultaat reinig je eerst je gezicht met een face wash of face gel voordat je het gezichtsmasker aanbrengt. Ben je de gelukkige bezitter van een bad? Laat die vanavond dan eens lekker vollopen. Gooi er een heerlijk geurende badolie bij en geniet optimaal van je relaxmomentje. Smeer je gezicht na het masker in met een goede dagcrème of nachtcrème. Bekijk ook ons assortiment aan gezichtsmaskers van andere merken, zoals Garnier, NIVEA en Etos Eigen Merk.

Dr. Van der Hoog gezichtsmasker aanbieding

Betaal je liever niet teveel voor jouw Dr. Van der Hoog gezichtsmasker? Houd dan de online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten en blijf zo op de hoogte van de beste aanbiedingen.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

Top
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.