Dr. Van der Hoog Gezichtsmaskers

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  Sorteer
  7 Resultaten
  Dr. Van der Hoog
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 2.69
  pasta
  Spaar 1 Air Mile
  Bijna uitverkocht
  € 2.79
  creme
  Spaar 1 Air Mile
  € 2.69
  creme
  Spaar 1 Air Mile
  € 2.79
  pasta
  Spaar 1 Air Mile
  € 2.79
  pasta
  Spaar 1 Air Mile
  € 2.79
  gel
  Spaar 1 Air Mile
  Bijna uitverkocht
  € 2.49
  gel
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

  Dr. Van der Hoog gezichtsmasker kopen

  Toe aan een momentje voor jezelf? Dan zit je bij Etos goed! Met het ruime assortiment aan Dr. Van der Hoog gezichtsmaskers creëer je een ultiem ontspanningsmoment. Voor een optimaal resultaat reinig je eerst je gezicht met een face wash of face gel voordat je het gezichtsmasker aanbrengt. Ben je de gelukkige bezitter van een bad? Laat die vanavond dan eens lekker vollopen. Gooi er een heerlijk geurende badolie bij en geniet optimaal van je relaxmomentje. Smeer je gezicht na het masker in met een goede dagcrème of nachtcrème. Bekijk ook ons assortiment aan gezichtsmaskers van andere merken, zoals Garnier, NIVEA en Etos Eigen Merk.

  Dr. Van der Hoog gezichtsmasker aanbieding

  Betaal je liever niet teveel voor jouw Dr. Van der Hoog gezichtsmasker? Houd dan de online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten en blijf zo op de hoogte van de beste aanbiedingen.

  Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.