O'Keeffe's Handcrème

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  Sorteer
  3 Resultaten
  O'Keeffe's
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 11.29
  creme
  Spaar 4 Air Miles
  € 11.29
  creme
  Spaar 4 Air Miles
  € 12.29
  creme
  Spaar 4 Air Miles
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

  O’Keeffe’s handcrème kopen

  Heb je last van extreem droge of gebarsten handen? Gebruik dan de handcrème van O’Keeffe’s. O’Keeffe’s handcrème is een geconcentreerde crème, perfect voor de verzorging, verlichting en het herstel van extreem droge of gebarsten handen. Ook beschermen deze handcrèmes je handen tegen verder vochtverlies. Naast O’Keeffe’s verkopen we ook handcrèmes van andere merken, zoals Dove, Kneipp en Louis Widmer. Ben je benieuwd wat je kunt doen tegen droge handen? Lees dan ons artikelen over droge handen en droge huid. Naast het verzorgen van je handen, is het ook belangrijk om je handen dagelijks goed te reinigen. Je kunt hierbij een handzeep of een handgel gebruiken. Ben je op zoek naar een reinigingsmiddel die je onderweg kunt meenemen? Denk dan eens aan een handontsmettingsmiddel. Wil je je nagels mooi in vorm brengen? Gebruik dan een nagelscharen of een nagelvijl. Wil je naast je handen ook de rest van je huid verzorgen? Bekijk dan eens onze huidverzorgingsproducten.

  Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

  O’Keeffe’s Working Hands

  Zijn je handen vaak droog en schilferig? Of zijn je handen zó droog dat er zelfs wondjes ontstaan? Dan is de O’Keeffe’s Working Hands de handcrème voor jou. Deze crème hydrateert je vochtarme huid, beschermt het huidoppervlak en herstelt, verlicht en verzorgt gebarsten handen. Heb je altijd last van erg droge handen, bijvoorbeeld door het beroep dat je uitoefent? Ook dan is O’Keeffe’s Working Hands geschikt want je kunt deze handcrème namelijk dagelijks gebruiken. O'Keeffe's Working Hands is verkrijgbaar is een tube of een handige pot.

  O’Keeffe’s handcrème aanbieding

  O’Keeffe’s handcrème kopen voor een betaalbare prijs? Houd dan de aanbiedingen of de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen.

  Top