14 Resultaten

Filters

Filter - Nagelvijlen
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

€ 1,79
€ 18,79
€ 1,19
€ 2,49
€ 3,49
€ 1,19
€ 1,99
€ 6,05
€ 3,49
€ 8,05
€ 10,65
€ 8,09
€ 3,65
€ 2,49

Nagelvijl kopen

Zoek jij een goede nagelvijl om je nagels netjes bij te werken? Bij Etos kun je nagelvijlen kopen van merken zoals Herome, Trind en Etos Eigen Merk. Of je er nu eentje zoekt die groot, klein, fijn of grof is: je vindt hem in ons assortiment. Zo hebben we bijvoorbeeld diverse saffiervijlen, zandvijlen en glasvijlen. Kies de variant die jij het prettigst vindt! Ben je op zoek naar extra glans? Koop dan een glansvijl om de bovenkant van je nagels te polijsten! Heb jij nog vragen? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel en vraag één van onze medewerkers om advies.

Glasvijl kopen

Bij Etos verkopen we ook glasvijlen. Met een glasvijl maak je je nagels sterk en soepel. Ze hebben een fijne structuur en zorgen voor perfect gladde en afgewerkte nagels.

Blokvijl kopen

Een blokvijl mag echt niet missen in je toilettas. Met dit handige product breng je je nagels gemakkelijk en snel in model. Door het handige formaat is deze ook ideaal om mee te nemen in je handtas!

Nagelvijl aanbieding

Je nagels verzorgen hoeft niet duur te zijn! Houd deze pagina goed in de gaten of bekijk regelmatig onze Etos folder voor speciale nagelvijl aanbiedingen. Zo heb jij altijd mooie en verzorgde nagels tegen een scherpe prijs!

 

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.