Kneipp Huidolie

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   Sorteer
   4 Resultaten
   Kneipp
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 2.29
   olie
   Bijna uitverkocht
   € 11.59
   olie
   Spaar 4 Air Miles
   € 1.99
   olie
   Bijna uitverkocht
   € 11.29
   olie
   Spaar 4 Air Miles
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

   Kneipp huidolie kopen

   Op zoek naar een heerlijke verzorging voor je huid? Kies dan voor één van de ontspannende en verzorgende Kneipp huidoliën. De oliën zorgen voor een diepe verzorging van de huid, het herstel van de huidbalans en een versterking van de huidbarrière. In het bezit van een bad? Kies dan ook voor een Kneipp badolie of Kneipp badschuim en creëer een ultiem ontspanningsmoment voor jezelf.

   Bij Etos vind je ook huidolie van andere merken zoals Bio-Oil, NIVEA en Etos Eigen Merk. Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

   Kneipp huidolie aanbieding

   Betaal je liever niet teveel voor jouw verzorgingsproducten? Dat begrijpen we bij Etos maar al te goed! Houd daarom onze online aanbiedingen en de Etos folder in de gaten. Zo ben je altijd op de hoogte van al onze aanbiedingen.

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.