4 Resultaten

Filters

Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Promotie: Promotie voorwaarden: Veet alle varianten, combineren mogelijk.
wax
€ 10,59
Promotie: Promotie voorwaarden: Veet alle varianten, combineren mogelijk.
wax
€ 26,55
Promotie: Promotie voorwaarden: Etos dames scheren en ontharen alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. 5-blads scheermesjes en 5-blads scheerapparaten en mini's.
wax
€ 4,99
wax
€ 11,99

Ontharingswax kopen

Op zoek naar hét ontharingsproduct om zelfs de allerkortste haartjes op de lastigste plekken te verwijderen? Koop dan ontharingswax! Met dit multifunctionele ontharingsproduct verwijder je snel en effectief haren van je benen, bikinilijn en oksels. Ook handig: in ons assortiment vind je speciale wax voor je gezicht! Hiermee kun je heel precies je wenkbrauwen bijwerken en haal je gemakkelijk hardnekkige haartjes op je bovenlip of kin weg. Bij Etos vind je verschillende soorten ontharingswax van diverse merken, zoals Veet, Parissa en Etos Eigen Merk. Ben je benieuwd welke wax jij het beste kunt kopen? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel voor deskundig en persoonlijk advies!

Ontharingswax aanbieding

Wil jij je lichaam gemakkelijk en voordelig kunnen ontharen? Houd dan deze pagina en de Etos folder goed in de gaten voor speciale ontharingswax aanbiedingen. Wax jezelf naar een zachte, gladde huid voor de beste prijs!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.