Audispray

Audispray

Een oplossing aangepast voor elk oor. Oorhygiëne is belangrijker dan men denkt! Onze oren, die onmisbaar zijn voor ons gehoor en ons evenwicht, hebben speciale zorg nodig.

Audispray, natuurlijk!
Onze oren, die onmisbaar zijn voor ons gehoor en ons evenwicht, hebben speciale zorg nodig. Als zich een prop vormt, kan dat verschillende ongemakken veroorzaken zoals oorsuizingen, plotse doofheid of duizeligheid. Geef voor een optimale oorhygiëne de voorkeur aan een oplossing op basis van zeewater. De voordelen van zeewater op de gezondheid van het oor werden ontdekt n.a.v. het observeren van de oren van duikers.

Audispay is een kwaliteitsproduct binnen het domein van oorhygiëne. Het gamma wordt geproduceerd op basis van microbiologisch gecontroleerd zeewater. Audispray is geschikt voor jong en oud, aangezien de producten aangepast zijn aan ieders behoeften.

Innoverende technologie uniek aansluitstuk!
 1. Verspreiding zonder drijfgas voor een zachte vernevel
 2. Doseerpomp waardoor de optimale hoeveelheid oplossing in het oor kan worden aangebracht
 3. Gebrevetteerd aansluitstuk die is afgestemd op de anatomie van het oor waardoor er geen risico is op overdruk op het trommelvlies


De ideale combinatie om je oren te verzorgen

Audispray Adult

Al meer dan 20 jaar, elke dag in handbereik voor je oorhygiëne. Regelmatig gebruik van Audispray adult voorkomt dat oorsmeer en vuil zich ophopen in de gehoorgang. Voor dragers van hoorapparaten wordt aangeraden audispray elke avond na het verwijderen van het apparaat te gebruiken. Hierdoor wordt voorkomen dat oorsmeer de werking van de hoorapparaat verstoort.

Audispray Ultra

Behandeling lost de oorproppen op.

 • Eenvoudig in gebruik, ook bij kinderen
 • Snelle werking
 • Niet spoelen
 • Gebrevetteerd spuitkopje anti-overdruk
 • Voor het oplossen van oorproppen: 2 keer per dag 2 sprays tot het ongemak verdwijnt
 • Vóór de extractie van een oorprop door een arts: 4 sprays in de gehoorgang, 15 tot 30 minuten vóór de extractie

Dubbele werking dankzij de synergie van twee oppervlakte-actieve stoffen: dubbele snelle actie!

 1. Lost oorproppen op: atriumdioctylsulfosuccinaat dringt door tot in de oorprop en zorgt ervoor dat deze in meerdere deeltjes uiteenvalt
 2. Verwijdert onzuiverheden: Ethoxydiglycol lost de resten van de oorproppen helemaal op


Audispray adult

Audispray Ultra

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.