Knallend veel voordeel tijdens Hé-Le-Maal Los

Ontdek aanbiedingen
Clear Blue

Clearblue

Probeer je zwanger te worden? Clearblue beantwoordt de vragen waar jij naar op zoek bent!

Shop

Erachter komen of je zwanger bent, kan opwindend of schokkend zijn, of een beetje van beide. Wat jouw situatie ook is, wij helpen je een antwoord te vinden op jouw zwangerschapvraag. Wij bij Clearblue stellen vrouwen centraal bij alles wat we doen. We willen de manier waarop vrouwen met hun reproductieve gezondheid omgaan, veranderen. Kom achter jouw antwoord door een van Clearblue's zwangerschaps- of vruchtbaarheidstesten voor thuisgebruik.

Clearblue Zwangerschapstest Snelle Detectie

De test waarmee je binnen één minuut weet of de uitslag 'Zwanger' is vanaf de dag van de gemiste menstruatie. Je moet 3 minuten wachten om de uitslag 'Niet zwanger' te bevestigen. De zwangerschapstest is zeer eenvoudig voor thuisgebruik en heeft een breed, van kleur veranderend uiteinde en een gemakkelijk vast te houden handgreep. De test is eenvoudig af te lezen met een + of – symbool en heeft de nauwkeurigheid die je verwacht van Clearblue: 99% nauwkeurig vanaf de dag waarop uw menstruatie zou moeten beginnen. Meer dan 9 van de 10 vrouwen is van mening dat Clearblue Snelle Detectie nauwkeuriger is dan striptests.

Clearblue Zwangerschapstest Ultravroeg

Deze test geeft jou de resultaten zes dagen voor je gemiste menstruatie ('gemiste menstruatie' is de dag nadat je menstruatie had moeten beginnen). Meer dan 99% nauwkeurig vanaf de dag waarop je menstruatie zou moeten beginnen. Er is geen test waarmee je sneller een uitslag krijgt!

Clearblue Zwangerschapstest met Wekenindicator

De eerste en enige test die even nauwkeurig is als een echo-onderzoek voor het bepalen van de zwangerschapsduur. En de enige zwangerschapstest die kan vertellen of je 1-2, 2-3 of meer dan 3 weken geleden zwanger raakte (93% nauwkeurig).

Dit zijn medische hulpmiddelen, lees eerst de gebruiksaanwijzing voor gebruik.

Clearblue

Kies de test die jouw zwangerschapsvraag beantwoordt!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.