epitact

Epitact CARP’Activ

Een flexibele polsbrace voor mensen met Carpaal Tunnel Syndroom. Ondersteunt de polsbeweging en verlicht onmiddelijk gewrichtspijn.

Epitact is een specialist in pijnverlichting bij dagelijkse activiteiten. Voor verschillende lichaamsdelen en aandoeningen heeft Epitact bewezen effectieve producten ontwikkeld om ervoor te zorgen dat mensen actief kunnen blijven. Heb je last van het Carpaal tunnel syndroom, spier- en skeletaandoeningen of peesontstekingen aan de pols? Draag dan de Epitact CARP'Activ™ om de pijn te verlichten en je bewegingsvrijhoud te behouden.

Door de functionele inkeping behoudt je, in tegenstelling to veel andere braces met de Carp’Active wel de bewegingsvrijheid van je duim. De fixatieband zorgt voor de nodige ondersteuning van de pols en de comfortplooi laat het openen van de hand natuurlijk aanvoelen. De CARP'Active™ is voor dagelijks gebruik en tevens wasbaar.

Naast een oplossing voor het Carpaal tunnel syndroom (CTS), biedt Epitact ook verschillende oplossingen voor aandoeningen als artrose aan duim of knie, Hallux Valgus, pijn onder de voorvoet en hielspoor. Doel van de producten is pijnverlichting en behoudt van mobiliteit en bewegingsvrijheid.

Epitact

Voor pijnverlichting en bewegingsvrijheid

€ 35.99
medisch hulpmiddel, 36-38,
€ 41.55
medisch hulpmiddel, Large,
€ 41.55
medisch hulpmiddel, Small,
€ 19.95
medisch hulpmiddel, 36-40,
€ 22.85
Small,
€ 21.95
medisch hulpmiddel, Small,
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.