Grahams

Grahams

Een Australische vader kon niet langer aanzien dat zijn zoontje zoveel last had van eczeem en begon zelf een middel uit te vinden voor de klachten van zijn zoon. Nu, ruim 20 jaar later, is zijn huidverzorgingsproduct op natuurlijke basis in Australië het meest gebruikte natuurlijke middel tegen eczeem en psoriasis en is het bij veel mensen niet meer uit het leven weg te denken.

shop nu

Hoe zijn de Grahams Natural Skincare producten ontstaan?

De natuurlijke producten van Grahams ter verlichting van o.a. eczeem, psoriasis en rosacea zijn door oprichter Geoff Graham ontwikkeld en continu doorontwikkeld tot de effectieve producten zoals ze tegenwoordig verkrijgbaar zijn. De beweegredenen voor Geoff Grahams om deze producten te ontwikkelen waren de huidproblemen (eczeem) bij zijn zoontje Ryan.

“De uitgangspunten waren: natuurlijk en effectief. Hieraan worden geen concessies gedaan, Grahams kiest de beste natuurlijke ingrediënten en gebruikt geen parabenen. Ze zochten alle mogelijke informatie op over eczeem en andere huidaandoeningen. Alle soorten naslagwerken onderzochten ze voor de allerbeste ingrediënten uit de natuur. Na veel vallen en opstaan kwamen ze tenslotte met hun eerste product; het gaf verrassende resultaten, zowel voor Ryan als voor Geoff Graham. Dit product helpt mensen met huidproblemen als eczeem, dermatitis en jeuk over de hele wereld.”

Artikel opslaan

Probleemoplossende producten

De producten van Grahams zijn stuk voor stuk probleemoplossende producten zoals Grahams Eczeem Crème (Ook voor baby’s en kinderen, geschikt voor gebruik in het gezicht!), Grahams C+ Crème (ondersteund het herstellend vermogen van de huid) , Grahams Psoriasis Crème (natuurlijk hydraterend, milde formule, parfumvrij) en Grahams Shampoo voor een droge hoofdhuid (jeuk, schilfertjes, roos). Grahams producten zijn geschikt voor jong & oud.

  • Vrij van parabenen
  • Vrij van parfum
  • Geschikt voor jong & oud
  • Steroïde vrij
  • Eczeem & psoriasis verlichting

Ruim 20 jaar later is het merk Grahams wereldwijd bij velen niet meer uit het dagelijks leven weg te denken.

Grahams Eczeem Crème, Grahams C+ Crème en Grahams Psoriasis Crème zijn medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Ontdek Grahams

Ter verlichting van eczeem, dermatitis, een jeukende, droge huid en psoriasis.

€ 17.99
medisch hulpmiddel,
Spaar 17 punten
€ 44.99
medisch hulpmiddel, creme
Spaar 44 punten
€ 28.99
medisch hulpmiddel, creme
Spaar 28 punten
Bijna uitverkocht
€ 22.25
medisch hulpmiddel, creme
Spaar 22 punten
€ 21.99
medisch hulpmiddel, creme
Spaar 21 punten
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.