IberoLax

Nieuw: IberoLax

IberoLax verlicht obstipatie effectief en mild*. Het werkt met het water in je lichaam om de stoelgang te verzachten. Zonder krampen, buikpijn of plotselinge aandrang.

Last van obstipatie?

IberoLax is een mild laxeermiddel dat door zijn werking de stoelgang op natuurlijke wijze reguleert. IberoLax houdt water vast in de darmen en maakt zo de ontlasting zachter. Dit vergemakkelijkt de stoelgang zonder kramp of buikpijn te veroorzaken en zonder dat er plotselinge aandrang ontstaat.

IberoLax werkt samen met het water dat al in je lichaam aanwezig is om de stoelgang natuurlijk op gang te brengen. Door het vasthouden en aantrekken van water wordt de consistentie van de ontlasting verbeterd en zachter. En ook het samentrekken van de darmen wordt genormaliseerd, waardoor de ontlasting de weg door de darmen beter aflegt. Al met al zorgt IberoLax ervoor dat er een natuurlijk stoelgangritme op gang komt. Een normale stoelgang heb je wanneer je per 1 of 2 dagen naar de wc gaat.

IberoLax is met name geschikt bij verstopping van de darmen en af en toe optredende onregelmatige stoelgang. Ook bij langdurig gebruik blijft IberoLax effectief. Het wordt niet in de darmen opgenomen of gefermenteerd, irriteert het slijmvlies niet en wordt uitgescheiden in de ontlasting.

*IberoLax is een medisch hulpmiddeld. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Bij langer dan 2 weken gebruik, raadpleeg een arts. Gebruik IberoLax niet bij darmstenose, darmperforatie, darmontstekingen en darmobstructies. IberoLax kan ook tijdens de zwangerschap gebruikt worden, maar uitsluitend na overleg met een verloskundige of arts.

bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.