Kidsner

Kidsner

Wratten, oorsmeer, waterpokken.... Helaas hebben kinderen soms last van deze alledaagse gezondheidsproblemen. Bij Kidsner houden ze ervan iedereen een beetje blijer te maken. Daarom hebben zij producten ontwikkeld, speciaal voor kinderen, die alledaagse kinderkwaaltjes op een natuurlijke en gemakkelijke manier verminderen. Elk product is veilig en gemakkelijk te gebruiken. Nu krijgt iedereen een goede nachtrust!

Artikel opslaan

Alexia de Verkoelende foam bij Waterpokken:

Hoi! Ik ben ALEXIA, de verkoelende foam en samengaan we dit doen! Ik bevat een formulering op basis van natuurlijke ingrediënten die je huid effectief koelt en kalmeert. Ik zorg voor de huid met (beginnende) waterpokken.

Alexia helpt
Waterpokken. Veel kindjes krijgen last van deze vervelende ziekte. De rode bultjes kunnen soms erg gaan jeuken en door het krabben hieraan kunnen infecties ontstaan. Maar Alexia kan de tere kinderhuidjes helpen bij beginnende waterpokken. Ze is ontwikkeld om onmiddellijk een verkoelend, verzachtend en verzorgend effect te geven.

Weg jeuk
Alexia is een bijzonder product, want ze kan de huid namelijk verkoelen door het ingrediënt Laureth-9. Als de mousse verdampt, voelt de huid heerlijk fris aan. Dit vermindert de drang om te krabben en zorgt zo dat verdere schade aan de huid wordt voorkomen. De vocht inbrengende ingrediënten kalmeren de huid en de mousse ruikt heerlijk door de milde geur van lavendel- en kamille extracten.

Alexia de Verkoelende Foam bij Waterpokken:
 • Verzorgd de huid bij waterpokken
 • Zorgt voor een direct verkoelend en verzachtend effect
 • Verzorgd en bescherm de huid
 • Helpt littekens te voorkomen
 • Bevat natuurlijke ingredienten
 • Is een gemakkelijk aan te brengen foam

Willy de Wrattenverwijderaar:

Hoi! Ik ben WILLY, de wratjesverwijderaar en samen gaan we dit doen! Ik bevat een onzichtbare, niet-glanzende vloeistof die op effectieve wijze wratjes en voetwratjes verwijdert.

Een raar, hobbelig bobbeltje? Misschien is het wel een wratje! Een wrat is over het algemeen een kleine, ruwe, onschadelijke tumor, meestal op handen en voeten, maar vaak op andere locaties. Het kan lijken op een kleine bloemkool of een stevige blaar.

Wratten worden veroorzaakt door infectie van de opperhuid met humaan papillomavirus (HPV). Wratten worden verspreid door contact, hetzij direct van persoon tot persoon, hetzij indirect via een fomiet. Infectie via de omgeving zal eerder voorkomen als de huid week is en in contact komt met geruwde oppervlakken, condities die gebruikelijk zijn in zwembaden en gemeenschappelijke wasruimtes.

Willy zal je helpen om van dit vervelende bobbeltje af te komen! Waarom voor mij kiezen? Ik ben geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar Ik ben voor de behandeling van gewone wratjes op handen en voeten Slechts 1 behandeling per week Ik ben een pijnloze behandeling Ik ben gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken.Max de Oorsmeerverwijderaar:

Hoi! Ik ben MAX, oorsmeerverwijderaar en samen gaan we dit doen! Ik ben ontworpen als een nijlpaard en ik spoel gemakkelijk overtollig oorsmeer weg met water en een unieke zeepformulering. Zo zijn je oren weer snel schoon en hygiënisch.

Met slechts één applicatie om de twee dagen, zijn je oren schoon en kun weer goed luisteren naar je moeder. Ik ben gemakkelijk in gebruik en ik ga je helpen. Heb je het gevoel dat er iets in je oor zit? Kun je niet zo goed naar je moeder luisteren? Dit kan teveel oorsmeer zijn ... Het zou een goed idee kunnen zijn om regelmatig te beginnen met het schoonmaken van je oren om oorsmeer te voorkomen.

 • Oorsmeer, ook bekend als cerumen, is een grijze, oranje of geelachtige wasachtige substantie die wordt uitgescheiden in de gehoorgang. Het beschermt de huid van de gehoorgang en biedt ook bescherming tegen bacteriën, schimmels, insecten en water.
 • Oorsmeer bestaat uit afgestoten huidcellen, haar en de afscheiding van de cerumen- en talgklieren van de gehoorgang.
 • Overtollig of ontstoken oorsmeer kan tegen het trommelvlies drukken en de gehoorgang of gehoorapparaten blokkeren, waardoor je mogelijk minder goed kan horen.
 • Overtollig oorsmeer kan de aanwezigheid van bacteriën verhogen, waardoor oorinfecties en ongemak voor een kind kunnen ontstaan.

 • Met slechts één applicatie om de twee dagen, zijn je weer oren schoon. Herhaal de procedure drie keer bij elke keer dat je mij gebruikt. Mijn blauwe zeep gaat ongeveer 30 dagen mee. Vervang me als mijn zeep op is. De beste tijd om mij te gebruiken is tijdens je gebruikelijke douche- of badroutine. Heb je een gehoorapparaat? Geen probleem! Gebruik me vlak voor het slapengaan.

  1. Vulling: knijp in het nijlpaard om lauw water op te halen (max. 40⁰C) Het water zal zich vermengen met de zeep in mijn 'straat'. Mij voor de eerste keer gebruiken? Spoel drie keer voordat je je oor spoelt.
  2. Spoelen: Kantel je hoofd, plaats het nijlpaard bij de ingang van de gehoorgang en knijp erin. Laat de zeepoplossing het oorsmeer verzachten en kantel je hoofd naar achteren om het oor af te tappen.
  3. Droog: wanneer ik leeg ben, kan je mij gebruiken om zachtjes lucht in de gehoorgang te blazen totdat deze droog is.
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.