Libresse

Libresse

Al meer dan 70 jaar streeft Libresse er naar om vrouwen zelfvertrouwen te geven van de eerste tot de laatste menstruatie- en alles ertussenin. Menstruatie, afscheiding, spotting, urineverlies het hoort allemaal bij het dagelijks leven van de V-zone (en dat is meer dan je vagina of vulva) en is heel normaal en natuurlijk. De unieke producten van Libresse zijn ontworpen voor vrouwen om perfect te passen en comfort te bieden.

shop nu

Ontdek Libresse

Libresse wil taboes doorbreken over onderwerpen waar vrouwen niet over durven te praten. Daarom zetten ze hun missie, om taboes te doorbreken, voort met de meest recente campagne #Baarmoederverhalen. Daarmee wil Libresse bijdragen aan een begripvolle wereld waarin vrouwen zich vrij voelen. Zo kunnen zij open en eerlijk praten over onderwerpen breder dan menstruatie, zoals bijvoorbeeld endometriose, PMS, overgang of vruchtbaarheidsbehandelingen.

Wat maken de Libresse producten uniek:
  • Unieke pasvorm die perfect aansluit bij je lichaam
  • Ademende toplaag
  • Parfumvrij
  • Maandverbandverpakkingen zijn gemaakt van minstens 50% hernieuwbare grondstoffen
  • Inlegkruisjesverpakking is gemaakt van 100% hernieuwbare vezels

Artikel opslaan

Shop Libresse

Live it. Live Fearless.

€ 4.99
Normal,
Spaar 4 punten
€ 2.69
Goodnight,
Spaar 2 punten
€ 5.15
Spaar 5 punten
€ 2.59
Spaar 2 punten
Bijna uitverkocht
€ 5.15
Goodnight,
Spaar 5 punten
€ 2.59
So Slim,
Spaar 2 punten
Bijna uitverkocht
€ 5.15
Normal,
Spaar 5 punten
€ 2.69
Normal,
Spaar 2 punten
€ 2.69
Extra Long,
Spaar 2 punten
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.