Oral-B iO

Oral-B heeft zijn uiterste best gedaan om een poetservaring te creëren die een klasse apart is. Meer dan alleen een vooruitgang in technologie om techniek van wereldklasse te integreren - voor de meest grondige, zachte en stille reiniging van uw leven.

Oral-B iO

  • 5 poetsstanden
  • Verwijdert tandplak grondig
  • Zorgt voor gezonder tandvlees
  • Komt met reisetui, 3h-snellader en Oral-B App
  • Bekijk je poetsgedrag in de A.I. Powered Oral-B App

Grondige, zachte én stille reiniging

Ontdek de Oral-B iO-elektrische tandenborstel bij Etos. Deze elektrische tandenborstel biedt een buitengewone poetservaring die een klasse apart is. Met geavanceerde technologie en een strak design zorgt de iO-elektrische tandenborstel voor de meest grondige, zachte en stille reiniging die je ooit hebt ervaren. Of je nu overstapt van een handtandenborstel naar een elektrische tandenborstel of al ervaring hebt met elektrische tandenborstels, de iO-elektrische tandenborstel biedt een werkelijk buitengewone ervaring. Ervaar de nieuwe dimensie van mondverzorging met de Oral-B iO-elektrische tandenborstel.

Verwijder in slechts 1 week 100% meer plak en krijg 100% gezonder tandvlees in vergelijking met een handtandenborstel door over te stappen op de meest geavanceerde technologie van Oral-B.Houd je mond langer gezond en sluit je aan bij 8 van de 10 mensen die in 1 week beter gingen poetsen dankzij de gepersonaliseerde begeleiding door iO.
Ook onderweg poetsen gaat zonder moeite met de reisetui en de 3h-snellader, terwijl het display altijd het batterijniveau bijhoudt. Sla geen enkele plek over met de A.I. Powered Oral-B App die in realtime bijhoudt hoe en waar je poetst. Ervaar het slim poetsen van Oral-B: selecteer uit 5 poetsstanden, houd je poetstijd bij, vervang tijdig de opzetborstel en volg het batterijniveau.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.