Palmolive Natural Wellness

Palmolive Natural Wellness

Voel je in balans! De nieuwe verzorgingslijn van Palmolive Wellness bestaat uit 4 vakkundig gecreëerde revitaliserende behandelingen met echte, rauwe ingrediënten en essentiële oliën - die al eeuwen bekend staan om hun voordelen voor de huid. Met deze nieuwe lijn brengt Palmolive de kracht van de natuur naar jouw badkamer.

Shop

Het is de missie van Palmolive om de natuur binnen handbereik te brengen en mensen te inspireren meer balans te vinden in hun dagelijkse hectische leven. Met een klein beetje natuur wil Palmolive mensen helpen om zich weer meer mens te voelen. Alle formules zijn 98% biologisch afbreekbaar, met 100% natuurlijke extracten, dermatologisch getest en hebben een volledig recyclebare verpakking.

De Palmolive Natural Wellness Range

 • Balancing Hemp
  Met 100% natuurlijke hennepolie en kamille. Beschermt de natuurlijke huidbarrière. Geschikt voor een gevoelige huid.

 • Revitalising Algae
  Met 100% natuurlijke zeealgen uit Bretagne en lotusbloem. Behoudt de natuurlijke hydratatie van de huid.

 • Pampering Clay
  Met 100% natuurlijke klei en rozenolie. Reinigt de huid zacht met vochtinbrengende ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

 • Purifying Clay
  Met 100% natuurlijke klei en aloë vera. Exfolieert de huid zacht en zuivert diepgaand.

Palmolive Natural Wellness

Breng de kracht van de natuur in huis!

Promotie: Promotie voorwaarden: Palmolive douche alle varianten, combineren mogelijk.
€ 3.49
gel
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.