Roter Cystiberry

Roter Cystiberry

Last van een blaasontsteking? Roter Cystiberry behandelt en voorkomt blaasontsteking. Het is een medisch hulpmiddel met het gepatenteerde Cranberry-Active TM. Klinisch getest en er zijn geen bijwerkingen bekend bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing.

Shop

Blaasontsteking komt vaak voor, vooral bij vrouwen. Bij 50-60% van alle vrouwen doen zich minstens 1 keer in hun leven de symptomen van blaasontsteking voor en krijgen ze ook daadwerkelijk een blaasontsteking.

Wat is een blaasontsteking?

Een blaasontsteking is een infectie in de blaas of de urineweg. Bacteriën komen vanuit de darm en de anus via de huid en de plasbuis in de blaas. Als de bacteriën zich in de blaas of urineweg kunnen nestelen, groeit de kans op een ontsteking. Als je een blaasontsteking hebt kan je naar de huisarts gaan, maar gelukkig kan je zelf ook veel doen.

Hoe herken ik een blaasontsteking?

Een (beginnende) blaasontsteking is meestal te herkennen aan heel vaak plassen. Zo kan het zijn dat je direct na het plassen weer aandrang voelt. Het plassen geeft een branderig gevoel en vaak zijn het maar een paar druppels. Ook kan het zijn dat de plas troebel is en stinkt. Bloedspoortjes in de urine, een lage rugpijn, of zeurend gevoel in de onderbuik kunnen daarnaast tekens zijn van een (beginnende) blaasontsteking. Het is erg belangrijk dat je (beginnende) blaasontsteking in een vroeg stadium ontdekt. De infectie hoeft dan geen gezondheidsrisico te vormen. Bij twijfel is het altijd verstandig advies aan de huisarts te vragen.

Roter Cystiberry

Wanneer je symptomen van een beginnende blaasontsteking ervaart kun je deze gelukkig zelf eenvoudig behandelen. Met Roter Cystiberry bijvoorbeeld. Een medisch hulpmiddel met het gepatenteerde Cranberry-Active™ om een blaasontsteking te behandelen of te voorkomen. Het Cranberry-Active™ extract zorgt ervoor dat de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de blaasontsteking zich niet meer aan de blaaswand kunnen hechten en de symptomen van blaasontsteking verdwijnen.

Roter Cysticare

Of behandel de symptonen van een beginnende blaasontsteking met Roter Cysticare. Een 5-daagse behandelkuur die na 48 uur de pijn bij het plassen vermindert. Ook neemt de plasdrang af. De combinatie van Xyloglucaan en Gelatine heeft namelijk een mechanisch effect op de holtes in de darm. Hierdoor wordt het contact van ziektekiemen met de darmwand vermeden en wordt de eerste stap in verspreiding van ziektekiemen en verdere doorgang naar de urineweg voorkomen. Beide producten zijn klinisch getest en bewezen effectief.

Roter

Blaasontsteking behandelen met de kracht van Roter.

€ 21.49
capsule
€ 21.49
capsule
€ 36.49
capsule
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.