Sinaspril

Sinaspril

Je kind kan zich soms aardig ellendig voelen. Een verkoudheid of griepje hebben baby’s en kleine kinderen vaak snel te pakken. Maar ook doorkomende tandjes en kleine ongelukjes zorgen er soms voor dat kinderen last hebben van pijn. Opgroeien gaat immers met vallen en opstaan. Gelukkig is er Sinaspril, een vertrouwde kinderpijnstiller op basis van paracetamol, die snel en effectief helpt bij pijn en koorts bij kinderen.

shop nu

Eerste hulp bij kinderkwaaltjes

Is je kindje niet lekker? Dan is het vaak best een uitdaging om erachter te komen wat eraan mankeert en of het griep heeft of niet. Maar ook doorkomende tandjes en kleine ongelukjes zorgen er soms voor dat kinderen last hebben van pijn. Opgroeien gaat immers met vallen en opstaan.

Jonge kinderen kunnen per jaar wel een keer of tien verkouden zijn. Verkoudheid is een ontsteking van het slijmvlies van de neus, bijholtes en de keel. Het wordt veelal veroorzaakt door een virus. Als je kindje een paar keer achter elkaar verkouden is, komt dat telkens door een ander virus. Bij (jonge) kinderen komt koorts tijdens een verkoudheid regelmatig voor. Door alle verkoudheden die ze doormaken bouwen kinderen bij het ouder worden weerstand op.

Vertrouwde kinderpijnstiller

Griep (of influenza) is een besmettelijke virusinfectie die vooral in de winter voorkomt, met een piek in februari. Het virus wordt verspreid door hoesten en niezen en druppeltjes in de lucht. Elk jaar zijn er weer andere griepvirussen in omloop, dus je kindje wordt er nooit immuun voor. Omdat bij griep de weerstand vermindert, is je kindje extra vatbaar voor bacteriële infecties.

Gelukkig is er Sinaspril, een vertrouwde kinderpijnstiller op basis van paracetamol, die snel en effectief helpt bij pijn en koorts bij kinderen. Er is Sinaspril vloeibaar en er zijn Sinaspril kauwtabletjes. Voor de allerkleinsten, als slikken lastig is of als je kindje niks kan binnenhouden, zijn er nu ook Sinaspril zetpillen: een uitkomst bij milde pijn of koorts voor kinderen vanaf 3 maanden.

Sinaspril Zetpillen is een kinderparacetamol speciaal ontwikkeld om koorts en pijn te verlichten bij kinderen vanaf 3 maanden oud. Sinaspril Zetpillen kunnen gebruikt worden bij de symptomatische behandeling van milde tot matige pijn en of koorts. Sinaspril Zetpillen zijn verkrijgbaar in 2 varianten: Sinaspril 120mg Zetpil, geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden oud en Sinaspril 240mg Zetpil, geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Shop Sinaspril

Kinderparacetamol speciaal ontwikkeld om koorts en pijn te verlichten bij kinderen.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.