Therme Aqua Wellness

Therme Aqua Wellness

Ervaar de zuiverende werking van water met de verzorgingsproducten van Therme Aqua Wellness. Ontspan en verfris lichaam en geest...

shop nu

Ervaar de zuiverende werking van water

Water is een pure bron van inspiratie. Ervaar nu zelf de zuiverende werking van water met de luxe verzorgingsproducten van Therme Aqua Wellness. Geniet van de sprankelende geur van de frisse oceaan gecombineerd met citrusvruchten en ontluikende lentebloemen. Verander je badkamer in een luxe wellness en geniet van een extra lange en frisse geurbeleving op de huid!
  • Water, een zuivere bron van inspiratie
  • Geniet van de sprankelende geur van de frisse oceaan gecombineerd met citrusvruchten en ontluikende lentebloemen
  • Ontspan en ervaar de zuiverende werking van water

Zonder externe prikkels drijven op zoutwater, genieten van het geluid van kabbelend water, je lichaam een boost geven met een plons in een dompelbad en het drinken van verfrissend helder water. Water en Wellness zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De producten van Therme Aqua Wellness zijn dan ook geïnspireerd op de talrijke wellness behandelingen waarin water de hoofdrol speelt.

De frisheid van de oceaan

Het water dat over je voeten stroomt, het geluid van de golven en de frisse wind op je huid. De zee, de oceaan, het water, het heeft iets magisch. Geniet van de frisheid van de oceaan die in de producten van Aqua Wellness centraal staat.

Zoete lentebloemen

De morgen begint, je stapt naar buiten en ruikt de zoete, zachte geur van de bloemen die zich langzaam openen. Hét teken dat de lente is begonnen, een frisse start met een nieuw seizoen. De zoete geur van geluk die je terug ruikt in de producten van Aqua Wellness.

Ontdek Aqua Wellness

Ontspan en ervaar de zuiverende werking van water met de nieuwe geur Aqua Wellness

Promotie: Promotie voorwaarden: Nivea, Happy Earth en diverse merken Deodorant alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. Nivea zonbescherming, aftersun en Purpose cream (vanaf maandag 1 november), RoC, Louis Widmer, Fa, Dermolin, Etos, cadeausets en mini's. Deze actie wordt verrekend als 50% kassakorting.
€ 4.19
€ 7.99
€ 10.49
€ 7.99
schuim
€ 5.49
gel
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.