Veroval

Veroval ®

Vragen over je gezondheid? Met behulp van de medische zelftests van Veroval® krijg je direct antwoord op belangrijke vragen. Test op bijvoorbeeld glutenintolerantie, urineweginfectie, chlamydia en meer. Met de medische zelftesten van Veroval test je jezelf eenvoudig vanuit huis, in de eigen vertrouwde omgeving, zonder tussenkomt van een (huis)arts en met een snel en betrouwbaar resultaat (>95%).


Shop

Veroval® biedt een betrouwbare zelfdiagnose voor mensen die grip willen krijgen en houden op hun gezondheid. Wanneer je preventief jouw gezondheid wilt monitoren, je huisartsbezoek wilt voorbereiden, onzeker bent over jouw gezondheid of klachten ervaart. Met behulp van de producten van Veroval® krijg je namelijk direct antwoord op belangrijke vragen over jouw gezondheid. Hiermee test je jezelf eenvoudig vanuit huis, in je eigen vertrouwde omgeving, zonder tussenkomst van een (huis)arts en met een snel en betrouwbaar resultaat. Veroval® is géén vervanging maar een aanvulling op het advies van de arts.

Voordelen van de Veroval® medische zelftests voor thuisgebruik:
  • Snel: testresultaat binnen enkele minuten
  • Betrouwbaar: 94%-99% nauwkeurig
  • Eenvoudig: gemakkelijk in gebruik en voorzien van een duidelijke handleiding
  • Comfortabel: testen vanuit huis in een vertrouwde omgeving
Er zijn 6 zelftesten:
1. De Veroval® zelftest Chlamydia voor vrouwen geeft betrouwbaar en duidelijk uitsluitsel over de vraag of je met de Chlamydia trachomatis-bacterie geïnfecteerd bent. De test is gebaseerd op het aantonen van de Chlamydia trachomatis-bacterie via een uitstrijkje uit de vagina. Met behulp van deze sneltest kun je eenvoudig, in je eigen vertrouwde omgeving, testen of je besmet bent met de Chlamydia trachomatis-bacterie. Het enige wat je nodig hebt is de zelftest en 15 minuten tijd.

2. Met de Veroval® zelftest Glutenintolerantie kun je betrouwbaar achterhalen of je klachten worden veroorzaakt door glutenintolerantie. Met behulp van deze sneltest kun je snel en gemakkelijk, in je eigen vertrouwde omgeving, testen of je intolerant (overgevoelig) bent voor gluten (coeliakie). Het enige wat je nodig hebt is de zelftest en 10 minuten tijd.

3. Met de Veroval® zelftest IJzertekort kun je binnen enkele minuten vaststellen of je klachten worden veroorzaakt door een ijzertekort en of je een ijzersupplement nodig hebt. Met behulp van deze sneltest kun je gemakkelijk, in je eigen vertrouwde omgeving, testen of je klachten wellicht door een ijzertekort worden veroorzaakt. Het enige wat je nodig hebt is de zelftest en 10 minuten tijd.

4. Met de Veroval® Drugs Zelftest kun je snel en betrouwbaar het gebruik van 6 verschillende soorten drugs aantonen:
  • Amfetaminen
  • Benzodiazepinen ('minor tranquilizers')
  • Cocaïne
  • Marihuana (THC)
  • Methadon
  • Opiaten

5. Met de Veroval® zelftest Mannelijke Vruchtbaarheid kun je snel en betrouwbaar testen of je ejaculaat (sperma) voldoende spermacellen bevat voor een bevruchting. Met behulp van deze sneltest kun je gemakkelijk, in je eigen vertrouwde omgeving, testen of je sperma voldoende spermacellen bevat voor een bevruchting. Het enige wat je nodig hebt is de zelftest en 7 min. tijd.

6. Met Veroval® zelftest Urineweginfectie kun je snel en eenvoudig testen of je klachten worden veroorzaakt door een blaasontsteking. De verpakking bevat twee zelftests, zo kun je het resultaat nogmaals controleren. Met behulp van deze sneltest kun je gemakkelijk, in je eigen vertrouwde omgeving, testen of je blaasklachten door een urineweginfectie worden veroorzaakt. Het enige wat je nodig hebt is de zelftest en 1 min. tijd.

Veroval ®

Shop nu Veroval ®

Promotie:
van € 17.99 voor € 12.59
Promotie:
van € 19.99 voor € 13.99
Promotie:
van € 19.99 voor € 13.99
Promotie:
van € 19.99 voor € 13.99
Promotie:
van € 19.99 voor € 13.99
Promotie:
van € 12.99 voor € 9.09
bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.