WaterWipes

WaterWipes

Het puurste babydoekje ter wereld

WaterWipes is het enige doekje zonder chemicaliën en bevat alleen 99,9% water en een druppel fruitextract. WaterWipes helpt luieruitslag voorkomen en is zeer geschikt voor gebruik op de tere huid van pasgeboren baby’s.

Shop

Billen alarm!

Luieruitslag, elke baby heeft er weleens last van. Je herkent het aan een geïrriteerde huid op de billen en vaak ook op de bovenbeentjes. Een baby plast gemiddeld zo’n 14 keer per dag en poept nog eens twee keer! Babybillen krijgen dus veel te verduren, want er moet flink verschoond worden.

Gelukkig is luieruitslag goed te verhelpen. Door regelmatig een luier te verschonen en de billen tijdens de verschoning zo puur en mild mogelijk te verzorgen .

Puur, zacht en veilig voor de gevoeligste huid

Wist je dat de huid van een baby vijf keer gevoeliger is dan jouw eigen huid? Kies daarom voor WaterWipes billendoekjes. Deze bevatten namelijk slechts twee ingrediënten: 99,9% gezuiverd water en een druppeltje fruitextract. Dus zonder nare chemische toevoegingen, alleen de mildste, natuurlijke ingrediënten voor een pure en veilige verschoning.

Met één handomdraai maak je babybillen makkelijk schoon omdat het doekje uit 99,9% water bestaat en meteen vuil effectief op kan nemen. De doekjes zijn zachter, dikker en scheuren minder snel. Simpel, superzacht en supereffectief. Precies wat jouw oogappel nodig heeft!

Zeg maar dag tegen rode wangetjes

Net als babybilletjes zijn ook gezichtjes, handjes en voetjes van onze kleine smeerpoetsen gebaat bij een milde, natuurlijke reiniging. De gezichtshuid is nog dun en daardoor vaak gevoelig. Veelvuldig reinigen met bijvoorbeeld geparfumeerde doekjes kan pijnlijk zijn en rode en schrale wangetjes opleveren.

Net zoals de WaterWipes Billendoekjes bevatten ook de Snoetendoekjes geen nare chemische toevoegingen, maar alleen de mildste, natuurlijke ingrediënten die helpen deze rode uitslag te voorkomen. Ze hebben een perfect reinigende structuur en bevatten slechts drie natuurlijke ingrediënten: 99,9% gezuiverd water met een druppeltje fruitextract en soapberry extract. Ze zijn dan ook uitermate geschikt voor de gevoelige huid en bestempeld als “allergy friendly product” door de AllergyUK Stichting.

€ 3.49
€ 28.99
€ 12.99

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.