WaterWipes

WaterWipes

Het puurste babydoekje ter wereld is nu ook plasticvrij

WaterWipes is het enige doekje zonder chemicaliën en bevat alleen 99,9% water en een druppel fruitextract. WaterWipes helpt luieruitslag voorkomen en is zeer geschikt voor gebruik op de tere huid van pasgeboren baby’s. De doekjes zijn nu 100% plantaardig en biologisch afbreekbaar, kies het beste voor je baby én de aarde!

shop nu

Het beste voor je kindje, beter voor de aarde

Als ouder hoef je geen keuze meer te maken tussen de beste zorg voor jouw kleintje en wat goed is voor onze planeet. WaterWipes babydoekjes zijn namelijk plasticvrij en biologisch afbreekbaar! Het puurste babydoekje ter wereld gelooft in de kracht van pure eenvoud en blijft daarom onveranderd bestaan uit slechts twee ingrediënten: 99,9% gezuiverd water en een druppeltje fruitextract. 100% plantaardige WaterWipes: daar worden niet alleen baby’s billen heel blij van, maar ook de wereld om ons heen!

Luieruitslag?

WaterWipes helpt de oorzaken van luieruitslag te voorkomen. Wist je dat de huid van een baby vijf keer gevoeliger is dan jouw eigen huid? Kies daarom voor WaterWipes billendoekjes. Deze bevatten namelijk slechts twee ingrediënten: 99,9% gezuiverd water en een druppeltje fruitextract. Met één handomdraai maak je babybillen makkelijk schoon omdat het doekje uit 99,9% water bestaat en meteen vuil effectief op kan nemen. De doekjes zijn superzacht, extra nat en daarmee extra zuinig in gebruik. Precies wat jouw kindje nodig heeft. Ze zijn zo puur, dat ze meteen vanaf de geboorte gebruikt kunnen worden. WaterWipes billendoekjes zijn het nummer 1 aanbevolen babydoekje door kraamverzorgenden in Nederland en bestempeld als “allergy friendly product” door de AllergyUK Stichting.

Artikel opslaan

Het puurste billendoekje ter wereld is plasticvrij

  • Slechts 2 ingrediënten: 99,9% water en een druppel fruitextract
  • Zonder parfum, geurstoffen, conserveringsmiddelen en andere chemicaliën
  • Zeer geschikt voor de gevoelige babyhuid (rode billetjes)
  • Irriteert niet en helpt luieruitslag voorkomen
  • 100% plasticvrij, biologisch afbreekbaar en gemaakt van plantaardige materialen
  • Geschikt alternatief voor katoen en water
  • Te gebruiken vanaf de geboorte
  • Nr. 1 aanbevolen babydoekjes onder kraamverzorgenden in Nederland

Shop WaterWipes

100% plantaardige WaterWipes: daar worden niet alleen baby’s billen heel blij van, maar ook de wereld om ons heen!

€ 41.88
Spaar 41 punten
€ 31.41
Spaar 31 punten
€ 3.49
Spaar 3 punten
€ 12.99
Spaar 12 punten
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.