Corona Zelftest

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   Sorteer
   2 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   Bijna uitverkocht
   5+5gratis Promotie:
   € 2.49
   medisch hulpmiddel,
   € 5.49
   medisch hulpmiddel,
   Spaar 2 Air Miles
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

   Corona zelftest kopen

   De zelftest voor corona, ook wel een corona sneltest of COVID zelftest genoemd, bestel je gemakkelijk in onze webshop. Ben je op zoek naar een corona zelftest die je zelf thuis kunt uitvoeren? Bij Etos vind je corona zelftesten waarmee je zelf thuis preventief kunt testen of je corona (COVID-19) hebt. De zelftesten hebben een Europees kwaliteitskeurmerk (CE) en een korter wattenstaafje dan de PCR-testen in de teststraat.

   Handig: onze zelftesten werken ook voor het opsporen van de Omikron-variant van het coronavirus.

   Sneltest corona kopen

   Bij Etos verkopen we verschillende soorten corona zelftesten:

   • antigeensneltesten: om te testen of je nu corona hebt
   • antistoffentesten: om te testen of je antistoffen tegen corona in je lichaam hebt

   Hieronder vertellen we je meer over welke test je wanneer het beste kunt kopen.

   Tip: in ons assortiment vind je ook speekseltesten voor corona die via je mond werken: hiervoor heb je geen wattenstaaf in je neus meer nodig!

   Antigeensneltest corona kopen

   Een antigeensneltest gebruik je om thuis preventief te testen of je corona hebt. Wij verkopen 2 soorten antigeentesten voor corona. De werking is hetzelfde, maar de één voer je uit via je neus en de ander via je mond:

   • Antigeensneltesten via je neus bestellen: de meest bekende corona zelftesten. Bij deze testen neem je wat vocht uit je neus met een wattenstaafje. Dit wattenstaafje is een stuk korter dan die bij een PCR-test. De uitslag heb je in zo’n 15 minuten. Koop bijvoorbeeld onze Flowflex SARS-CoV-2 Antigen Corona Zelftest of onze Deepblue Covid19 Antigeen Zelftest.
   • Antigeensneltesten via je mond, speekseltest corona, bestellen: extra gebruiksvriendelijke coronatesten met speeksel. Dit worden ook wel lolly-testen of lolly-zelftesten genoemd. De vorm van de test is namelijk een soort lollypop die je in je mond steekt om speeksel te verzamelen. Met dit speekselmonster wordt getest of je het coronavirus hebt. Op zoek naar een corona speekseltest? In ons assortiment vind je de V-CHEK Lollypop Zelftest.

   Onze corona zelftesten herkennen de Omikron-variant van het coronavirus net zo goed als de Delta-variant. Een thuistest kopen is zo gedaan en met zo'n test zorg je voor meer zekerheid voor je omgeving.

   Antistoffentest corona kopen

   Naast de antigeensneltesten hebben we ook antistoffentesten. Een antistoffentest meet niet of je op dit moment corona hebt, maar of je antistoffen tegen corona in je lichaam hebt. In ons assortiment vind je de LOMINA Sneltest COVID-19 die antilichamen opspoort. Ben je benieuwd of je antistoffen tegen corona in je lichaam hebt? Bestel dan eenvoudig een antistoffentest voor corona. Eerst meer hierover weten? Lees hier ons artikel over hoe een corona antistoffentest werkt.

   Speekseltest corona kopen: een kindvriendelijke lolly-zelftest

   Zoals je hierboven al kon lezen, vind je in ons assortiment antigeensneltesten voor in neus én voor in je mond. Ben jij al bekend met zelftesten voor in je mond? Dit zijn corona zelftesten die jouw speeksel of spuug checken. Je hoeft er dus geen wattenstaafje voor in je neus te doen! Deze speekseltesten voor corona worden ook wel antigeen speekseltesten, lolly-testen of sabbeltesten genoemd. Waarom? Het teststaafje lijkt op een soort lolly waarop je sabbelt. Meer hoef je niet te doen!

   De corona speekseltest is heel geschikt voor kinderen: hij gaat niet in je neus, maar als een lolly-test in je mond!

   Speekseltest corona kind kopen

   Zoek jij de beste corona zelftest voor kinderen? Of vind je het zelf maar niets om steeds een wattenstaafje in je neus te gebruiken? Dan kun je eenvoudig een corona antigeen speekseltest voor jezelf of je kind bestellen. Wil je eerst meer lezen over deze coronatest met speeksel? Lees dan verder over de verschillende soorten corona zelftesten en hoe je ze gebruikt.

   De betrouwbaarheid van de corona zelftest

   Extern onderzoek heeft aangetoond dat de resultaten van de corona zelftesten van Roche een sensitiviteit hebben van 90.6% en een specificiteit van 98.6%. De corona zelftest van Acon heeft een relatieve sensitiviteit van 97,1% en een relatieve specificiteit van 99,5%. Meer weten? Lees hier meer over de betrouwbaarheid van corona zelftesten.

   Zelftest corona gekocht, en dan?

   De corona zelftest kan je zelf uitvoeren vanuit huis. Je voert de test uit door met een wattenstaafje slijm uit je neus of speeksel uit je mond af te nemen. Dit hangt af van het type test dat je hebt gekocht en staat ook duidelijk in de bijgesloten gebruiksaanwijzing.

   Voor onze corona zelftesten heb je verder niets nodig: alles zit in de verpakking. Het pakket is klaar voor gebruik en bevat een duidelijke instructie om de test zelf uit te kunnen voeren. De resultaten zijn zichtbaar na 10 tot 15 minuten. Lees hier meer over hoe je de corona zelftesten thuis uitvoert.

   Wil je een zelftest voor corona kopen? Dan zijn zakdoekjes geen overbodige luxe: de corona zelftest in je neus kan nog weleens voor niesbuien zorgen. Klaar om te beginnen? Lees altijd eerst de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door. Na afloop van de test dien je de instructies van de Rijksoverheid op te volgen.

   Corona sneltesten bestellen

   Alle corona zelftesten zijn eenvoudig verkrijgbaar in onze winkels én online. Ga je liever niet de deur uit, uit voorzorg of gewoon omdat je geen zin hebt, dan kun je dus een corona sneltest bestellen. Dit doe je gemakkelijk online bij Etos!

   Vermoed jij dat je klachten worden veroorzaakt door het coronavirus of heb jij een positief testresultaat? Laat je dan bij een GGD-teststraat nogmaals testen en ga in quarantaine. Voor de meest actuele en betrouwbare informatie over het coronavirus verwijzen we je naar het RIVM.

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

   Video: hoe werkt een lolly-speekseltest tegen corona?

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.