6 Resultaten

Filters

Filter - Huidirritatie
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

creme
€ 17,50
zalf
€ 9,99
poeder
€ 2,29
creme
€ 19,40
gel
€ 10,35
creme
€ 19,40

Producten tegen huidirritatie kopen

Heb je last van huidirritatie, bijvoorbeeld zonneallergie, en ben je op zoek naar verlichting? Dan zit je goed bij Etos! Bekijk ons assortiment met verschillende producten tegen huidirritatie van diverse merken zoals VSM, Lucovitaal en Dr. Swaab. Heb je bijvoorbeeld last van eczeem of aanverwante allergieën? Koop een product zoals VSM Cardiflor zalf die symptomen van eczeem en een geprikkelde huid verlicht. Heeft jouw huid intensieve verzorging en verkoeling nodig? Koop dan een product dat calendula bevat om de huid te kalmeren en helpen herstellen. Heb je vragen over welk product geschikt is om jouw geïrriteerde huid te verzorgen? Wij geven je graag advies! Kom daarvoor langs in een Etos winkel bij jou in de buurt.

Aanbieding op producten tegen huidirritatie

Zoek je naar producten tegen huidirritatie voor de meest voordelige prijs? Bekijk dan onze Etos folder! Hierin staan alle actuele aanbiedingen en prijzen van producten tegen huidirritatie overzichtelijk op een rij. Bekijk de folder online of in één van onze winkels.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.