Tissues

Of je nou zachte of extra verzorgende tissues wilt: bij Etos kun je altijd terecht!

11 Resultaten

Filters

Filter - Tissues

Laat alle 11 zien
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Promotie:
€ 1,89
€ 1,19
Promotie:
€ 2,05
Promotie: Promotie voorwaarden: Zwitsal en Neutral baby. Alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. Zwitsal lotiondoekjes 10 pak, Woezel&Pip box en mini's.
€ 2,19
€ 3,09
€ 1,99
Promotie:
€ 1,79
€ 1,19
€ 1,29
Promotie:
€ 2,49

Tissues kopen

Bij Etos vind je multi-inzetbare tissues om altijd bij de hand te hebben. Wel zo handig! In het assortiment hebben we verschillende soorten tissues: zachte tissues voor de gevoelige huid en verzorgende tissues als je extra bescherming voor je huid kunt gebruiken. Wil je het beste van beiden? Dan kun je het beste Zacht en Sterk tissues kopen van Etos Eigen Merk. De tissues zijn zacht voor je huid en geschikt voor dagelijks gebruik. Voor extra verzorging zijn er Kleenex Balsem tissues die je huid kalmeren met aloë vera. Ben je in de buurt van een Etos winkel? Neem dan een handige verpakking tissues mee voor onderweg. Zo ben je op alles voorbereid!

Tissues aanbieding

Wil je tissues kopen voor de beste prijs? We houden je hier en in de Etos folder op de hoogte van de beste tissues aanbiedingen. Dus houd onze website en folder in de gaten voor beste tissues aanbieding. Zo kun je altijd voordelig de tissues kopen die jij wilt!