6 Resultaten

Filters

Filter - Blaas & prostaat
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Promotie: Promotie voorwaarden: Etos vitamines alle varianten, combineren mogelijk.
capsule
€ 10,79
Promotie:
Medisch hulpmiddel, bruistablet
€ 20,99
capsule
€ 45,15
Promotie: Promotie voorwaarden: Etos vitamines alle varianten, combineren mogelijk.
tablet
€ 8,99
Promotie:
capsule
€ 17,95
Medisch hulpmiddel,
€ 14,99

Blaas- en prostaat producten kopen

Heb jij vaak aandrang om naar het toilet te gaan? Of een branderig gevoel bij het plassen? Dan kan het zijn dat je blaas of prostaat iets mankeert. Bij Etos vind je gelukkig veel producten die complicaties met je blaas of prostaat kunnen verhelpen of verlichten. Zo vind je bijvoorbeeld tabletten en capsules met cranberry extract die het het plassen bevorderen en klachten verlichten. Wil je advies over welk blaas- of prostaatproduct jij het beste kunt gebruiken? Breng dan een bezoek aan de Etos winkel bij jou in de buurt en vraag één van onze winkelmedewerkers om advies.

Etos blaas- en prostaat producten

Heb jij last van je blaas of prostaat en wil je daar iets tegen doen? Probeer dan eens de producten van Etos Eigen Merk. Heb je liever een ander merk? Naast Etos Eigen Merk vind je in ons assortiment ook blaas- en prostaat producten van A. Vogel, Blasecare en Leef Vitaal.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.