Shoots&More

Gefeliciteerd met jouw gewonnen prijs!

Omdat je mee hebt gedaan met de Etos waag & win 10-daagse, heb je een gratis fotoshoot t.w.v. €49,- gewonnen bij Shoots&More!

Boek je fotoshoot

Bij Shoots & More kun je een fotoshoot doen en je mooiste herinneringen op een professionele manier laten vastleggen. Reserveer jouw fotoshoot geheel gratis met jouw gewonnen vouchercode die je hebt ontvangen op 24 december 2020 in de Etos waag & win 10-daagse nieuwsbrief en krijg een tastbare herinnering. Welke je voor altijd kan koesteren. Een foto zegt meer dan duizend woorden.

Bij de fotoshoot zit tevens één gratis 30x40 afdruk en overige foto's kun je geheel vrijblijvend tegen bijbetaling bestellen. De fotoshoot is ook mogelijk in de avond of in het weekend en is mogelijk in een van de 8 fotostudio's, verspreid door het hele land. In de fotostudio heb je tijdens je gehele bezoek volledige privacy en de fotoshoot is helemaal veilig en coronaproof.

Je voucher is geldig t/m 31 december 2021 en kan je verzilveren op de website van Shoots&More. Vul de code in tijdens het afrekenen en de kosten van jouw geboekte shoot worden automatisch verrekend.

Op dit moment is Shoots&More vanwege het coronavirus tot 19 januari gesloten. Kan je niet wachten? Reserveer dan alvast jouw plekje voor na 19 januari!

Lees hier de algemene voorwaarden van Shoots&More.

Artikel opslaan

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.