vaderdag cadeau tips

Vaderdag cadeau tips

21 juni is het zover, Vaderdag! Heb jij nog inspiratie nodig voor Vaderdag? Vaderdagdag is de dag om vaders, opa's, stief- en schoonvaders te verwennen met een Vaderdagcadeau. Of je nu online koopt of in de winkel, het kan allemaal! Weet je nog niet wat voor cadeau je gaat geven? Wij delen hier al onze Vaderdag cadeau ideeën met je!

Of bekijk onze populairste Vaderdag cadeaus!

Vaderdag cadeaus

Vaderdag ideeën

Heb jij nog cadeau tips nodig voor Vaderdag? Bij Etos hebben wij de beste Vaderdag cadeau's voor jou! Verras jouw vader met de fijnste lichaamsverzorging of met een heerlijke aftershave. Van parfum tot scheerartikelen en van ontspanning tot giftsets. Waar je ook naar op zoek bent, bij Etos vind je jouw favoriete cadeaus voor de beste prijs.

Vaderdag cadeau knutselen

Wil je toch liever een cadeau die je naar eigen wensen kunt samenstellen? Stel zijn favoriete doucheset samen met een fijne douchegel en bodyscrub en bereidt hem uit met een badschuim en olie. Heeft hij een baard? Geef hem een lekkere baardolie. Of ga voor een scheerset met een lekkere after shave! Zo maak je gemakkelijk zelf een giftset voor Vaderdag.

Bij elke aankoop in de winkel en online ontvang jij een medaille die je zelf kunt beschrijven voor jouw vader

Vaderdag aanbiedingen

Samen eerlijk alles delen. Ook tijdens Vaderdag heeft Etos verschillende 1+1 aanbiedingen. Zo koop jij jouw Vaderdagcadeautje en heb je ook nog een extra’tje voor jezelf!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.