Speciaal voor jou

Sparen voor (h)eerlijk zachte handdoeken! Maak jouw douchemoment compleet en trakteer jezelf op superzachte hotelkwaliteit handdoeken van Etos Merk. Gemaakt van 100% gerecycled katoen en daardoor niet alleen zacht voor je huid maar ook voor de planeet. Exclusief verkrijgbaar met je Etos Extra punten.

Hoe werkt het?

Punten inwisselen

Etos Extra punten inwisselen kan nog t/m 25 juni 2023. Bij 25 punten en een bijbetaling vanaf €2,99 heb je al een (h)eerlijk zachte handdoek van 100% gerecycled katoen.

Inwisselen in de winkel

Heb je 25 punten gespaard en wil je deze in de winkel inwisselen voor een handdoek? Kies je favoriete kleur(en), ga met je kaart naar de kassa en wissel 25 punten in voor een (h)eerlijke handdoek.

Inwisselen op etos.nl

Heb je 25 punten gespaard en wil je deze online inwisselen voor een handdoek? Log in en wissel in je winkelmandje bij het afronden van je bestelling de 25 punten in voor een handdoek of badlaken.Artikel opslaan

null
etos extra spaaracties

(H)eerlijk duurzaam

  • • Wissel je punten in voor superzachte hotelkwaliteit handdoeken (550 gr.) van 100% gerecycled katoen.
  • Keuze uit de kleuren jade, antraciet of roze.
  • Verkrijgbaar als handdoek (50x100 cm) of badlaken (70x140 cm).
  • Met 25 punten en een bijbetaling (vanaf €2,99) heb je al zo’n (h)eerlijke handdoek.
  • Ga je liever voor een van de zachte badlakens? Met 25 punten en een bijbetaling van €5,99 haal je hem al in huis.

Prijsvoordeel luierabonnement
Altijd extra veel voordeel

Spaar voor (h)eerlijk zachte handdoeken van 100% gerecycled katoen met je Etos Extra punten. Nog geen lid van Etos Extra? Activeer gratis je klantenkaart binnen 2 minuten. 
Veelgestelde vragen

Wegens een technische storing zijn sommige pakketten helaas vertraagd. Onze excuses voor het ongemak

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.