Alles voor jou bij

Hoe fit ben jij?

Sporten is hot. Ruim 8,2 miljoen Nederlanders bewegen wekelijks intensief. Ben je een sporter? Dan weet je als geen ander hoe lekker je jezelf voelt na een work-out. Vergeet niet om die ingenieuze machine die lichaam heet van de juiste brandstof te voorzien. Dit doe je door gezond te eten. Een sportive boost nodig voor, tijdens of na het sporten? Wij hebben de juiste sportvoedingsproducten voor jou op een rijtje gezet.

Fit met food

Je lichaam zet kracht, springt, danst en brengt je hardlopend van A naar B. Waanzinnig knap als je bedenkt hoe je hersenen en spieren feilloos samenwerken! Dit hardwerkende lijf mag je best extra goed verzorgen. Geef het dan ook de voedingsstoffen die het nodig heeft.

Ideaal voedingspatroon

Gezonde voeding vormt de basis voor iedereen die regelmatig sportief beweegt. Een ideaal voedingspatroon bestaat uit een uitgebalanceerde combinatie van voedingsstoffen. Zoals koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines en mineralen.

Waarom sportvoeding?

Je verbruikt tijdens het bewegen extra voedingsstoffen. Het is goed om deze weer snel aan te vullen, zodat je lijf kan herstellen.
Omdat het lastig kan zijn om voldoende van alle nodige voedingsstoffen binnen te krijgen, is sportvoeding de ideale oplossing.


Producten

1. Davitamon

De sportlijn van dit bekende merk voor vitaminen bevat uitgebalanceerde sportvoeding en supplementen voor iedereen die sport. Het maakt niet uit of dat op een hoog of laag niveau is.

Topproduct:
Magnesium Forte

Tabletten met magnesium en vitamine B-complex, voor behoud van soepele spieren.

42 tabletten

Topproduct:
Recovery Shake

Slim poedertje met eiwitten, koolhydraten en vitamine C. Ondersteunt een snel spierherstel en is een bron van energie.

400 gram

2. Isostar

Een bekende naam op het gebied van sportvoeding. Isostar wil sporters van elk niveau helpen zichzelf te overtreffen met behulp van kwalitatieve sportvoeding.

Topproduct:
Isos­tar Hy­dra­te & per­form sport­drink le­mon

Levert over de langere tijd extra energie. De drankbereiding in poedervorm ondersteunt de behoeften van de atleet en voert calcium en magnesium aan die bijdragen tot de goede spierwerking.

400 gram

Topproduct:
Isos­tar Hy­dra­te & per­form sport­drink fresh

Gebruik tijdens de opwarming, regelmatig tijdens én na de inspanning.

400 gram

Topproduct:
Isos­tar Fast hy­dra­ti­on po­wer­tabs le­mon

Een compacte energiebron die je makkelijk kunt meenemen. Los op in water voor extra energie.

120 gram

3. Pulsin

Dit merk verkoopt plantaardige eiwitpoeders en proteïnerepen. Deze zijn rijk aan eiwitten en geschikt voor vegetarische en veganistische sporters.

Topproduct:
Vanilia Choc Chip Protein snack

Een proteïnesnack met amandelen, stukjes chocolade en proteïnen uit erwten en rijst. Glutenvrij, zonder melk en geraffineerde suikers.

50 gram

Topproduct:
Whey Concentrate Protein Powder

Dit eiwitpoeder van melkwei geeft een gezonde eiwitboost.

250 gram