Alles voor jou bij

Hoe fit ben jij?

Sporten is hot. Ruim 8,2 miljoen Nederlanders bewegen wekelijks intensief. Ben je een sporter? Dan weet je als geen ander hoe lekker je jezelf voelt na een work-out. Vergeet niet om die ingenieuze machine die lichaam heet van de juiste brandstof te voorzien. Dit doe je door gezond te eten. Een sportive boost nodig voor, tijdens of na het sporten? Wij hebben de juiste sportvoedingsproducten voor jou op een rijtje gezet.

Fit met food

Je lichaam zet kracht, springt, danst en brengt je hardlopend van A naar B. Waanzinnig knap als je bedenkt hoe je hersenen en spieren feilloos samenwerken! Dit hardwerkende lijf mag je best extra goed verzorgen. Geef het dan ook de voedingsstoffen die het nodig heeft.

Ideaal voedingspatroon

Gezonde voeding vormt de basis voor iedereen die regelmatig sportief beweegt. Een ideaal voedingspatroon bestaat uit een uitgebalanceerde combinatie van voedingsstoffen. Zoals koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines en mineralen.

Waarom sportvoeding?

Je verbruikt tijdens het bewegen extra voedingsstoffen. Het is goed om deze weer snel aan te vullen, zodat je lijf kan herstellen.
Omdat het lastig kan zijn om voldoende van alle nodige voedingsstoffen binnen te krijgen, is sportvoeding de ideale oplossing.


Producten

1. Davitamon

De sportlijn van dit bekende merk voor vitaminen bevat uitgebalanceerde sportvoeding en supplementen voor iedereen die sport. Het maakt niet uit of dat op een hoog of laag niveau is.

2. Isostar

Een bekende naam op het gebied van sportvoeding. Isostar wil sporters van elk niveau helpen zichzelf te overtreffen met behulp van kwalitatieve sportvoeding.

Voor het sporten
Topproduct: Magnesium Forte. Tabletten met magnesium en vitamine
B-complex, voor behoud van soepele spieren.
 

42 tabletten

Voor het sporten
Topproduct: High Energy bar banana. Levert over de langere tijd extra energie. Voor sporters die op zoek zijn naar een reep met natuurlijke ingrediënten.

3 pack

 

Tijdens het sporten
Topproduct: Energy Bar Chocolate. Een lekkere reep gemaakt van havermout en chocolade. Deze bevat een uitgebalanceerde combinatie van koolhydraten, vetten en vezels.

55 gram

Tijdens het sporten
Topproduct: Isostar Fruit Gel Energy Apple. Een compacte energiebron die je makkelijk kunt meenemen. Zorgt voor energie op de zwaarste stukken van je route.

90 gram

Na het sporten
Topproduct: Recovery Shake. Slim poedertje met eiwitten, koolhydraten en vitamine C. Ondersteunt een snel spierherstel en is een bron van energie.

400 gram

3. Pulsin

Dit merk verkoopt plantaardige eiwitpoeders en proteïnerepen. Deze zijn rijk aan eiwitten en geschikt voor vegetarische en veganistische sporters.

Voor het sporten
Topproduct: Vanilia Choc Chip Protein snack. Een proteïnesnack met amandelen, stukjes chocolade en proteïnen uit erwten en rijst. Glutenvrij, zonder melk en geraffineerde suikers.

50 gram

Na het sporten
Topproduct: Whey Concentrate Protein Powder. Dit eiwitpoeder van melkwei geeft een gezonde eiwitboost.

250 gram