Ga terug naar Verzorging

Love Beauty And Planet Shampoo

8 Resultaten
Love Beauty And Planet

Filters

Filter - Shampoo
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

€ 9.45
€ 9.45
€ 8.99
gel
€ 9.45
(1)
€ 9.45
€ 8.99
€ 9.45
€ 2.49

Love Beauty and Planet shampoo kopen

Ben je op zoek naar Love Beauty and Planet shampoo? Dan ben je bij Etos aan het juiste adres. Hier vind je een ruim assortiment aan Love Beauty and Planet shampoos. Met deze shampoos kies je niet alleen voor een heerlijk geurende, verzorgende shampoo, maar ook voor het milieu. De flessen zijn namelijk gemaakt van 100% gerecycled plastic en zijn ook na gebruik weer recyclebaar. Kies ook voor een Love Beauty and Planet conditioner voor een optimale haarverzorging. Bij Etos vind je ook shampoos van andere merken, zoals NIVEA, Syoss en Loving Blends.

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

Love Beauty and Planet aanbieding

Betaal je liever niet teveel voor jouw Love Beauty and Planet shampoo? Houd dan onze online aanbiedingen en de Etos folder in de gaten. Zo betaal je nooit meer teveel voor jouw favoriete shampoo!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.