Homeopathie kind

Vind je het belangrijk dat natuurlijke ingrediënten de basis zijn van het geneesmiddel voor je kind? Kies dan voor homeopathische middelen.

6 Resultaten

Filters

Filter - Homeopathie kind

Laat alle 6 zien
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Geneesmiddel, 10 ML, druppels
€ 8,83
200 stuks, tablet
€ 16,49
Geneesmiddel, 50 ML, siroop
€ 6,47
Geneesmiddel, 10 ML, druppels
€ 6,78
40 stuks, tablet
€ 11,49
20 ML, spray
€ 8,15

Homeopathische middelen voor kinderen kopen

Ben je op zoek naar een geneesmiddel voor je kind? En vind je het belangrijk dat natuurlijke ingrediënten de basis zijn van het geneesmiddel? Kies dan voor een homeopathisch middel, speciaal voor kinderen. In deze geneesmiddelen zitten werkzame stoffen afkomstig van kruiden en planten. Vanwege de natuurlijk basis komen bijwerkingen veel minder vaak voor. Wel zo fijn! Wil je meer informatie over homeopatische geneesmiddelen voor kinderen of ben je benieuwd welk homeopathisch product het best bij jouw kind past? Kom dan langs in de Etos winkel bij jou in de buurt en stel je vraag aan een van onze medewerkers.

Aanbiedingen op homeopathische middelen voor kinderen

Wil jij homeopatische geneesmiddelen voor kinderen kopen voor de beste prijs? Bekijk onze folder, zodat je altijd op de hoogte bent van onze laatste aanbiedingen en beste prijzen. Je kunt de Etos folder bij al onze winkels verkrijgen of online bekijken!