Colgate Ultimate tandpasta

Colgate Max White Ultimate

Rock jouw unieke, meest witte glimlach! Colgate Max White Ultimate whitening tandpasta is de 1e enzym boosted whitening tandpasta met een professioneel whitening ingrediënt. De meest effectieve whitening tandpasta die tand verkleuringen tot 15 jaar terugdraait.*

Colgate Max White Ultimate whitening tandpasta is de 1e enzym boosted whitening tandpasta met een professioneel whitening ingrediënt. Een effectieve whitening tandpasta die tand verkleuringen tot 15 jaar terugdraait*. Het verwijdert op een veilige manier diepe vlekken op de tanden, veroorzaakt door eten, koffie, wijn en tabak. In tegenstelling tot andere whitening tandpasta’s, wordt de Colgate Max White Ultimate aangedreven door een niet-abrasieve, geavanceerde whitening-technologie die bestaat uit drie ingrediënten die samenwerken voor de allerbeste resultaten**. Colgate Max White Ultimate whitening tandpasta is daarmee een zeer veilige manier om je tanden te bleken. Het bevat daarnaast een optimale fluorideconcentratie voor de remineralisatie van het glazuur, wat zorgt voor gezonde, sterke tanden.

*Voor blijvend gebruik tot 4 weken, vlekken veroorzaakt door eten en drinken.
**Een combinatie van Waterstofperoxide, Triacetine en Carboxylesterase.
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.