Dermacare

Elke huid is uniek. Daarom is het belangrijk om je huidverzorging goed af te stemmen op jouw huid. De producten van Dermacare zijn speciaal ontwikkeld met, getest én aanbevolen door dermatologen. Zo wordt de huid met de grootste aandacht verzorgd en ondersteund.

Artikel opslaanDermacare is er voor elke huid

Een gevoelige huid voelt vaak droog en strak aan. Het gebruik van milde verzorgingsproducten zijn dan vaak het beste. Een verouderde huid heeft weer andere verzorging nodig. Dermacare heeft dé oplossing voor elk huidtype; van puistjes, rimpels en pigmentvlekken tot aan psoriasis, eczeem en zongevoeligheid.

dermacare huidconsult

Over De Huidkliniek

Voor het Dermacare segment hebben wij een exclusieve partnership met De Huidkliniek. De Huidkliniek is de betrouwbare partner als het gaat om professioneel product- en behandeladvies. Door de nauwe samenwerking met dermatologen, plastisch chirurgen, huisartsen en cosmetisch artsen kunnen zij altijd de best mogelijke zorg bieden.

Huidadvies? Neem contact op
Naast de eigen vestigingen van De Huidkliniek, kun je ook een huidtherapeut spreken in een Etos filiaal. Klik hier voor de adressen van deze Etos filialen. Heb je een vraag over je huid, over De Huidkliniek of wil je een afspraak maken voor huidadvies of een behandeling? Neem dan contact op met de huidtherapeuten van De Huidkliniek. Bel tussen 10:00 en 16:00 088-2240300 of klik hier. Je kunt ook mailen naar info@dehuidkliniek.nl.

Lees meer

Wegens drukte in onze webshop, kan de bezorging van je pakketje helaas langer duren

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.