Divage

DIVAGE

DIVAGE brengt Italiaanse beauty naar Nederland.

shop nu

DIVAGE is een dynamisch, stylish, Italiaans beauty merk dat alles in huis heeft om jouw eigen identiteit te laten stralen met make-up van de hoogste kwaliteit, voor een betaalbare prijs. DIVAGE is vrij van parabenen, siliconen en nikkel en uitgebreid getest door dermatologen en oogartsen (dierproefvrij). Creëer je eigen look met het ruime assortiment unieke DIVAGE producten.

Ontdek DIVAGE

Tatoo Matt

Eyeliner met matte finish. Tatoo Matt legt intens zwarte lijnen met absolute precisie. Verkrijgbaar in zwarte kleur, perfect voor het maken van elke dag make-uplook, van minimaal en tot high-fashion drama. Super eenvoudig te gebruiken. Waterproof formule.

Vinyl Gloss Lip Gloss

Vinyl Gloss Lip Gloss geeft lippen glans als nooit tevoren, waardoor ze perfect shinen. Vrij van parabenen. De exclusieve formule maakt gebruik van polymeergel en geleermiddelen voor een heldere en gelakte look. De textuur geeft een fantastisch plumping-effect.

Mascara Good Vibes Only

Mascara die perfect je wimpers verlengt en mooi separeert. Speciale siliconen- borstel voor extra lang, vol- en super gedefinieerde wimpers! Deze mascara geeft ALLEEN maar good vibes!

Shop DIVAGE

DIVAGE laat je stralen met make-up van de hoogste kwaliteit, voor een betaalbare prijs.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.