Drs Leenarts

Betaalbare huidverzorging die écht werkt! Dé oplossing voor een gezonde huid!

Drs Leenarts

  • Puur werkzame ingrediënten
  • Vrij van parfum en alcohol
  • Dé oplossing voor een gezonde huid
  • Ontwikkeld door dermatoloog Marjolein Leenarts
  • Betaalbare huidverzorging die écht werkt

Wie is Drs Leenarts?

“Mijn naam is Marjolein Leenarts, dermatoloog en oprichter van Drs Leenarts. Ik wil de cosmeticawereld veranderen met betrouwbare producten die doen wat ze beloven. Geen valse claims, eindeloze skincare routines of te dure crèmes. Gewoon goede huidverzorging die jouw huid écht beter maakt.”

De producten van Drs Leenarts

Drs Leenarts biedt de oplossing voor alledaagse huidproblemen. De producten bevatten geen parfum, alcohol of andere irriterende stoffen, maar uitsluitend ingrediënten waarvan je huid écht beter wordt. Omdat een dermatoloog weet wat de huid nodig heeft

Babyproducten

Voor je kindje wil je het allerbeste. Als moeder van drie kinderen en dermatoloog begrijpt Marjolein Leenarts dat als geen ander. Daarom ontwikkelde zij een babylijn, natuurlijk 100% parfumvrij, geschikt voor de tere babyhuid. Wist je dat parfum allergieveroorzaker nummer 1 is?

Lichaamsverzorging

De lichaamsverzorgingsproducten zijn geschikt voor de meest gevoelige huid. Ook wanneer je bijvoorbeeld eczeem of psoriasis hebt, kun je zonder problemen je huid verzorgen met een van onderstaande producten. Van Bodycrème en Handencrème tot Shampoo en Conditoner, alle producten zijn geschikt voor man en vrouw, kind en volwassene.

Facecare

Gezichtsverzorging om elke dag je gezicht mee te reinigen, verzorgen en beschermen. Voor zowel mannen als vrouwen. Met alleen maar ingrediënten die écht wat doen voor je huid. Wist je dat SPF een goede antirimpelcrème is? Niet voor niets bevatten de dagcrèmes van Drs Leenarts zonbescherming. Voor ’s nachts is er de Dag- & Nachtcrème. Wanneer je deze overdag smeert, vergeet dan geen zonbescherming aan te brengen.

Suncare

Gebruik altijd zonbescherming om zonschade en huidveroudering te voorkomen. Drs Leenarts Suncare is parfumvrij en bevat geen onnodige toevoegingen. Met stabiele, verantwoorde zonnefilters. Ga jij voor een spray of tube? Ook fijn: een parfumvrije lippenbalsem met SPF.