drs marjolein leenarts

Drs Leenarts: exclusief bij Etos

Betrouwbare én betaalbare huidverzorging met alleen werkzame ingrediënten die écht wat doen voor je huid!

Artikel opslaan

Wie is Drs Leenarts?

"Huidverzorging die écht werkt, dat wil iedereen wel, toch? Ik ben Marjolein Leenarts, dermatoloog en heb zélf een productlijn voor de huid ontwikkeld, ‘Drs Leenarts’. Gewoon producten die doen wat ze beloven, zonder poespas, zonder onnodige toevoegingen en betaalbaar!

In 2018 ontvingen mijn huidproducten het internationale keurmerk ‘ Allergy Certified ’, een erkenning waar ik trots op ben. Dit keurmerk betekent dat de kans op een allergische reactie minimaal is.

Mijn advies? Zorg goed voor je huid!"

 

De producten van Drs Leenarts

"Mijn producten zijn geschikt voor alle huidtypen, jong & oud, licht of donker en ook voor de meest gevoelige huid. Naast ‘algemene’ huidverzorgingsproducten zoals zonnebrandcrème, bodylotion, handcrème of een dagcrème heb ik ook ‘problem solvers’ ontwikkeld voor de verzorging van berg bij baby’s, waterpokken of smetplekken bij ouderen."

 

Babyproducten

Voor de gevoelige babyhuid wil je alleen maar het allerbeste. Als dermatoloog én moeder weet Marjolein Leenarts precies wat dat is. Zo ontwikkelde ze onder andere een Babybillenzalf, Droge Huid zalf, Berg zalf en Verkoelende Lotion voor de verzorging van waterpokken. Kijk snel verder welke producten jij voor je kind kunt gebruiken!

 

Voor volwassenen

Steeds vaker kreeg Marjolein de vraag of ze in navolging van die fijne, werkzame babyproducten niet ook wat voor volwassenen kon ontwikkelen. Zo’n twee jaar geleden volgde dan ook deze nieuwe lijn. Werkzame ingrediënten zoals ureum en sheabutter kenmerken de fijne producten. Vind hier meer informatie over bijvoorbeeld de Bodycrème, Droge Handen crème, Herstellende Barrièrecrème of Lipcare+.

Facecare

Wist je dat UV-bescherming de allerbeste anti-rimpelcrème is? Vandaar dat in Drs Leenarts Dagcrème beschermingsfactor 25 zit. Omdat niet iedereen elke dag UV bescherming wil aanbrengen én voor ‘s nachts, ontwikkelde Marjolein Leenarts ook een Dag&Nachtcrème. Als je deze twee toppers geprobeerd hebt, wil je nooit meer wat anders! Zeer betaalbaar, effectief en prettig in gebruik. Het pompje zorgt voor extra hygiëne en voorkomt uitdroging.

 

Suncare

Vanaf de introductie van Drs Leenarts Suncare SPF30 ging het meteen heel hard. Tevreden klanten vertelden het enthousiast door aan familie en vrienden. De tubes waren niet aan te slepen! Op veler verzoek ontwikkelde dermatoloog Leenarts ook Aftersun en een LipcareSUN SPF25. Probeer ze zelf!


Advies bij huidklachten

"Er wordt tegenwoordig in de media veel onzin beweerd over wat goed is voor je huid en wat niet. Ik vind het heel belangrijk om betrouwbare informatie te geven. Op mijn adviespagina en YouTube kanaal geef ik antwoord op veelgestelde vragen en bespreek ik ‘hot topics’ zoals bijvoorbeeld de zin en onzin van claims zoals natuurlijke huidverzorging . Tevens word ik regelmatig door diverse platforms om advies gevraagd zoals bij Editie.nl, Nu.nl , Metro, ouders van nu, RTL Boulevard of bijvoorbeeld Navia kraamzorg."

Op zoek naar speciale huidverzorging?

Verlicht je huidproblemen met diverse speciale huidverzorgingsproducten van Drs Leenarts. Online óf in de winkel!

Wegens een technische storing zijn sommige pakketten helaas vertraagd. Onze excuses voor het ongemak

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.