Colgate

Guhl Zilverglans & Verzorging

De vernieuwde Guhl Zilverglans & Verzorging met paarse salie &olie, verbetert zichtbaar de natuurlijke glans en souplesse en vermindert effectief de gele gloed voor blond of grijs haar.

Shop

Blond of grijs haar is een prachtige en hippe blikvanger. Maar, de kleurtoon kan ook erg gevoelig zijn. Door verschillende kleuringen (van highlights tot bleken), wordt het haar gevoeliger voor externe stress die zich op verschillende manieren kan manifesteren: blootstelling aan UV- en infraroodstraling of luchtvervuiling kunnen het haar sneller droog en broos maken. Daarnaast, kan de kleurtoon een onooglijke gelige gloed krijgen.

De vernieuwde Guhl Zilverglans & Verzorging lijn met paarse salie & olie is een expert in verkleuringen neutraliseren en geeft tegelijkertijd een stralende glans en souplesse. Om zo veel mogelijk plezier te hebben van je blonde of grijze haren, heeft je haar een speciale verzorgingsroutine nodig.

Speciale verzorging voor blond of grijs haar

Laten we eerst eens naar het kleurenwiel kijken. Dit is de basis voor de kleurentheorie en laat de samenstelling en het samenspel van verschillende tinten zien. Direct tegenover elkaar zijn de zogenaamde complementerende kleuren, zoals geel en violet, die elkaar neutraliseren. Voor haarverzorging betekent dit: om ongewenste geeltinten bij blond of grijs haar tegen te gaan, helpt verzorging die verrijkt is met violet kleurpigmenten.

De vernieuwde Guhl Zilverglans & Verzorging lijn heeft nu een nieuw ingrediënt: paarse salie, die voorzien is met violet kleurpigmenten. De paarse salie, bekend uit de zonnige Mediterrane regio, is rijk aan antioxidanten en mineralen. De effectieve formule, met Kleurglans & Verzorging Complex en violet kleur pigmenten, helpt een gele gloed tegen te gaan en geeft een stralende glans en souplesse.

De Zilverglans & Verzorging lijn met paarse salie & olie is niet alleen een specialist in het neutraliseren van blond en grijs haar het kan zelfs nog meer: naast het feit dat de shampoo en het masker geeltinten verminderen en de glans verbeteren, versterkt de shampoo ook nog het haar en geeft het voelbare soepelheid. Het gebruik is net zoals bij elk ander shampoo: het wordt elke een of twee dagen gebruikt om het haar grondig te reinigen.

Tip: om ervoor te zorgen dat het effect voor al het haar werkt, moet je de shampoo gelijkmatig verdelen en het iets langer inlaten trekken dan gewoonlijk. Om langdurig voor het haar te zorgen, is het ook verstandig om regelmatig geschikte intensieve verzorging te gebruiken: De Zilverglans & Verzorging Anti-Geel behandeling minimaliseert de ongewilde kleurtint, versterkt tegelijkertijd het haar en geeft het haar stralende glans.

Extra tips voor blond of grijs haar

Tip 1: Kalmerende verzorging:

Door regelmatig kleuren en bleken, is blond of grijs haar in het bijzonder vaak gestrest. Als je daar ook regelmatig hittebehandelingen aan toevoegt, leid niet alleen de kleur daaronder – ook het haar zelf droogt langzaam uit waardoor het gevoelig wordt voor haarbreuk. Daarom, om kalmerend voor kleur en structuur te zorgen, zou je het aantal hittebehandelingen moeten verminderen. Laat het liever regelmatig door de lucht drogen!

Tip 2: Intensieve vernieuwing:

Of je nou licht blond of grijs haar hebt – beide haarkleuren hebben de neiging om het haar droger te maken dan de meeste andere haarkleuren. Om ervoor te zorgen dat beide tinten gezond glanzen en soepel aanvoelen, zou je minstens een keer per week een intensief masker moeten gebruiken.

Tip 3: Verzorg de punten:

Zodat de lengtes en punten er zolang mogelijk er goed verzorgd uitzien, is een speciale verzorging nodig. Om gespleten haarpunten en beschadigde haarlengtes tegen te gaan, helpt het om regelmatig voedende haar olie te gebruiken. Dit wordt in het haar gemasseerd na het wassen en verzorgen voordat het zoals gewoonlijk gestyled wordt. Maar, regelmatig de punten bijknippen wordt ook aangeraden om permanent gespleten haarpunten te vermijden.

Zoals je kunt zien, is blond of grijs haar verzorgen niet zo moeilijk– zolang je de juiste producten en tricks gebruikt. Veel plezier met je favoriete trendy haarkleur!

Guhl

Ontdek jouw Guhl haarroutine!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.