witte tanden met iWhite

iWhite

Een instant stralend witte glimlach dankzij iWhite! iWhite biedt eenvoudig te gebruiken, klinisch bewezen oplossingen voor wittere en gezondere tanden en een INSTANT sprankelende glimlach! Het iWhite gamma omvat producten voor elke stap van je dagelijkse routine, van het witten en bleken van tanden tot het verzorgen van je mondhygiëne. Kortom, alle verzorgingsproducten om een stralend witte glimlach op jouw gezicht te toveren!

Shop

Instant wittere tanden dankzij iWhite

iWhite heeft een tandbleekbehandeling ontwikkeld die geen waterstofperoxide bevat maar zelfs nog doeltreffender is, dankzij een unieke FCC (filmvormende gekristalliseerde calcium)-technologie. Klinische studies hebben aangetoond dat iWhite Instant 100% veilig is voor de tanden en dat het voor een onmiddellijk effect zorgt na de eerste toepassing. Sommige patiënten verkregen een verbetering van 8 tinten witter na één behandeling.

iWhite Gamma voor Donkere Vlekken op tanden

Het iWhite Dark Stains-assortiment verwijdert vlekken door koffie, thee, tabak of wijn dankzij de actieve microparels. De iWhite Dark Stains-producten zijn specifiek samengesteld volgens de Dark Pigment Adsorption Technology. Deze technologie is gebaseerd op de krachtige bindende eigenschappen van de geïntegreerde microparels van actieve houtskool. Deze microparels absorberen, neutraliseren en verwijderen donkere vlekken en een slechte adem door het roken of het drinken van thee, koffie en/of rode wijn. iWhite Dark Stains voorkomt ook afzetting van donkere vlekken. Alle producten zijn gebruiksvriendelijk, 100% veilig, klinisch getest en effectief vanaf het eerste gebruik

De iWhite Dark Stains Whitening Kit is een gebruiksvriendelijke en veilige behandeling die je thuis kan uitvoeren. De behandeling duurt slechts 20 minuten per keer en geeft je onmiddellijk tot 8 tinten wittere tanden. Voor een nog sprankelender resultaat kan je het product gedurende 5 opeenvolgende dagen gebruiken of je gebruikt het af en toe wanneer je vindt dat het nodig is. De flexibele mondstukken passen op ieder gebit, zijn gevuld met een actieve gel en individueel verpakt. Een iWhite Dark Stains whitening kit bevat 10 voorgevulde mondstukken en zijn direct klaar voor gebruik. Het is niet nodig om mondstukken te koken of schoon te maken, dus geen gedoe met spuitjes, borsteltjes of het afmeten van gel.

Om het resultaat van de Dark Stains Whitening Kit te onderhouden en versterken raden we aan om dit product te combineren met de iWhite Dark Stains tandpasta voor een optimale dagelijkse tandverzorging en een nog stralender en witter effect.

  • Verwijdert vlekken van koffie, thee, tabak en rode wijn
  • Tot 8 tinten wittere tanden
  • Instant effect
  • 100% veilig

iWhite

Instant wittere tanden met iWhite!

bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.