Vertraging op bezorgen van bestellingen.Lees meer

iWhite

Wittere tanden met iWhite

Wittere tanden geven je meer zelfvertrouwen: je ziet er jonger en aantrekkelijker uit. Met de iWhite tandpasta's en de whitening kit kun je op een veilige manier wittere tanden krijgen.

Je glimlach is één van de eerste dingen die mensen opmerken als ze je ontmoeten. Het is geen geheim dat wittere tanden ons er beter uit laten zien: je ziet er niet alleen jonger en aantrekkelijker uit, ook je zelfvertrouwen krijgt een boost. Daarom kiezen veel mensen van alle leeftijden er nu voor om tandbleekbehandelingen te ondergaan. 

Sommige mensen hebben van nature donkerdere tanden dan anderen. Zelfs als je tanden van zichzelf al wit zijn, kunnen ze in de loop der tijd verkleuren. Roken is daarbij een grote boosdoener, maar het verkleuren komt ook door opname van donkergekleurde vloeistoffen, zoals koffie, thee en rode wijn.

iWhite: veilig, met onmiddellijk resultaat

iWhite is er om tanden te bleken met onmiddellijk resultaat. Het kan je tanden tot 8 nuances witter maken. Iedereen die een helderdere glimlach wil, komt in aanmerking voor de iWhite Instant bleekbehandeling. Klinische studies hebben aangetoond dat iWhite Instant 100% veilig is voor de tanden en dat het voor een onmiddellijk bleekeffect zorgt na de eerste toepassing. Sommige patiënten verkregen een verbetering van 8 nuances na één behandeling. Houd er rekening mee dat elke persoon anders is en de resultaten per persoon kunnen variëren.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.