Monday

Monday Haircare is cult-haarverzorging zonder het cult-prijskaartje. De lijn van cruelty-free en veganistische Shampoo en Conditioner bevat 0% SLS en is gecertificeerd door PETA als cruelty-free.

Monday Haircare

  • Monday Haircare is cult-haarverzorging zonder het cult-prijskaartje
  • De reeks van wreedheid-vrije en veganistische Shampoo en Conditioner bevat 0% SLS en is gecertificeerd door PETA als wreedheid-vrij
  • Met verschillende schoonheidsprijzen en een focus op natuurlijke ingrediënten zoals sheaboter, rijstproteïne en kokosolie, is Monday salon-kwaliteit voor uw douche

Toegankelijke prijs

Exclusiviteit is al te lang een modewoord in schoonheid. Maar dat betekent per definitie dat er altijd iemand buiten de boot valt. In plaats daarvan maakt Monday deel uit van een meer inclusieve schoonheidsbeweging, door de bekroonde formules op grote schaal beschikbaar te maken voor een toegankelijke prijs.

Monday Haircare is het geesteskind van de Nieuw-Zeelandse onderneemster en schoonheidsenthousiast Jaimee Lupton, die geïnspireerd werd om een reeks luxueuze formules te creëren voor een betaalbare prijs.

Ecologische voetafdruk minimaliseren

Monday vindt dat je niet meer hoeft te betalen voor haarverzorging van hoge kwaliteit die ook nog eens 0% SLS, wreedheidvrij en geschikt voor veganisten is. De salon-kwaliteit formules hebben een focus op natuurlijke ingrediënten en de flessen zijn 100% recyclebaar, om te helpen de ecologische voetafdruk te minimaliseren en het storten van afval te verminderen.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.