NIVEA Q10

Q10 die 100% identiek is aan het huideigen Q10 en rimpels zichtbaar vermindert vanaf 7 dagen. Een 24 uur anti-rimpel werking die de huid beschermt tegen vrije radicalen en externe invloeden.

NIVEA Q10

  • Anti-age verzorging
  • Vermindert zichtbaar rimpels
  • Geeft de huid energie terwijl het natuurlijke huidverouderingsproces afneemt
  • Voorkomt nieuwe rimpels
  • Verrijkt met huididentieke Q10 en Creatine

Het middel tegen huidveroudering

Q10 is 100% identiek aan het huideigen Q10. Het beschermt de huid tegen vrije radicalen en externe invloeden. Het geeft de huid energie terwijl het het natuurlijke huidverouderingsproces afremt. De onderzoekers van Beiersdorf behoorden tot de eersten die onderzoek deden naar het gebruik van Q10 in de huidverzorging. Tot op de dag van vandaag bieden we een complete huidverzorgingsroutine aan met NIVEA Q10: een oogcontourcreme, serum, dagcrème, nachtcrème en een gerichte rimpelopvuller. De producten benutten de kracht van het co-enzym Q10 en leveren het in een gemakkelijk te gebruiken, stapsgewijze routine.

Q10 komt van nature voor in al onze lichaamscellen. Daar is het essentieel voor de energieproductie en daarmee medeverantwoordelijk voor de basisfuncties van de huid - zoals regeneratie-, groei- en herstelprocessen. Regelmatig gebruik van onze NIVEA Q10 in verzorgingsproducten vermindert niet alleen zichtbaar bestaande fijne lijntjes en rimpels, maar voorkomt ook het ontstaan van nieuwe rimpels.

 

 

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.