Olcay Gulsen beauty

Olcay Gulsen Beauty

Ontmoet je nieuwe BFF: Olcay Gulsen Beauty. Maak kennis met 7 multifunctionele producten en zie er fabulous uit in 5 minuten!

Wie zegt dat een multifunctioneel product niet fabulous kan zijn? Olcay Gulsen Beauty bewijst het tegendeel; breng multifunctioneel naar een hoger niveau. In deze veelzijdige collectie heeft ieder product minimaal twee functies, dus jouw overvolle make-up bag is einde verhaal! Graag gedaan.

Je nieuwe BFF's

 

Best Skin Ever

Deze CC cream egaliseert de huid en heeft een radiance finish door toevoeging van gold pigmenten. Het heeft ook een SPF25. De verpakking heeft een spateltje met een build-in applicator om te blenden.


Shop nu light/medium of medium/dark
 

 

Everyday Smooth

Met deze blotting powder ga je minder knoeien, afgesproken. Zo hoef jij je alleen te focussen op het fixeren en matteren. De poeder is transparant en biedt daarnaast een UV-bescherming met factor 15.
 

Shop nu

 

 

Eye Supreme

Met deze fijne eyeliner zet je de strakste wings. Het laat trouwens ook je wimpers groeien. Wait, what?! Extra vroeg opstaan dus, zodat je wimpers de hele dag de tijd hebben om te groeien.

Shop nu
 

 

Lash Goals

Deze 2-in-1 mascara is een favoriet! De ene zijde geeft je wimpers volume en de andere zijde biedt een waterproof formule. Meer heb je niet nodig om je look af te maken.
 

Shop nu

 

Tip: Benieuwd hoe je deze producten het beste gebruikt? Bekijk dan de video tutorials onderaan de product pagina. Get ready met Olcay!

 

Serious Shine

Dit is een lipgloss en lipcare in één en heeft een verzorgende en dekkende werking. De lippenbalsem is stap 1 voor het aanbrengen van de kleur.

Shop Vintage Rose/Perky Peach/Browny
 

 

Bright Eyes

Dit 2-in-1 product bevat een kleurcorrectie met instant tightening (tot ziens, kraaienpootjes!) en een eye primer zodat jouw oogmake-up perfect blijft zitten.
 

Shop nu light/medium of medium/dark

 

It’s time to put your best face forward. Deel die van jou via #OGBFF

Fabulous in 5 minuten!

Helemaal fan van de nieuwe Olcay Gulsen Beauty lijn? Shop meteen jouw favorieten!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.