Colgate

Otalgan de oorexpert

Iedereen heeft weleens last van oorklachten. Zoals pijn, jeuk, irritatie of overmatig oorsmeer. Allemaal veel voorkomende kwalen die je zelf heel gemakkelijk kunt verhelpen met de producten van Otalgan. Niet voor niets is Otalgan de oorexpert van Nederland.

Shop Otalgan

De beste verzorging voor je oren!

Wist je dat ruim 80% van de mensen weleens last van oorklachten heeft? Zoals pijn, jeuk, irritatie, overmatig oorsmeer of oorsmeerproppen. Dit zijn veel voorkomende kwalen die je zelf gemakkelijk kunt verhelpen, zonder dat je een bezoekje hoeft te brengen aan de dokter. Otalgan is dè oorexpert en biedt met haar producten oplossingen voor allerlei vervelende oorkwalen. Ook heeft Otalgan producten om je oren te beschermen tegen bijvoorbeeld geluid, water en vliegen. Otalgan kan gebruikt worden door volwassenen en kinderen.

Otalgan oordruppels

Last van Oorpijn? Oorpijn, iedereen heeft er wel eens last van. Een van de meest vervelende pijnen die vaak komt door zwemmen, verkoudheid of griep. Gebruik dan Otalgan Oordruppels als eerste hulp. Dit geneesmiddel, voor volwassenen en kinderen, verlicht direct de pijn en is bewezen effectief. Niet voor niets is Otalgan oordruppels het bestverkochte product van Nederland.

Otalgan oorspray

Wil je schone oren? Reinig je oren met Otalgan Oorspray. Deze spray maakt het oorsmeer vloeibaar, waardoor het gemakkelijk te verwijderen is. Zo blijven je oren altijd schoon en hygiënisch, zonder gevaar van wattenstaafjes.

Otalgan Oorspray 2in1

Help! Ik heb jeuk in mijn oor! Otalgan Oorspray 2in1 Jeuk heeft een dubbele werking: het verlicht jeuk in het oor en verzacht de droge huid. Daarnaast vermindert de spray overmatig oorsmeer die mogelijk de jeuk kan veroorzaken.

Otalgan Oorsmeerdruppels

Last van overmatig oorsmeer? Otalgan Oorsmeerdruppels kan je hiervan af helpen. Deze oordruppels maken het oorsmeer weer zacht en verwijderen al het overtollige oorsmeer.

Shop Otalgan

Bescherm je oren goed!

Wil je je oren beschermen tegen invloeden van buitenaf? Met de oordoppen van Otalgan, kun jij je oren in alle situaties beschermen. Bijvoorbeeld tijdens muziekfestivals of concerten, bouwwerkzaamheden, nachtelijke verstoringen. Of als je rust en concentratie wenst.

Otalgan Oordopjes

Deze all-in-one oordopjes zijn speciaal ontworpen om je te beschermen tegen allerlei soorten geluidsoverlast zoals bouwwerkzaamheden, muziek, snurken etc. en zorgen ervoor dat je rustig kan reizen, studeren of slapen. De oordoppen zijn comfortabel door het zachte huidvriendelijke materiaal en bijzonder effectief dankzij hun speciale vorm.

Otalgan Sleep Plugs

De naam zegt het al. Met deze plugs kun je lekker geluidsvrij slapen. Maar ook lezen, reizen of studeren. Door de comfortabele, zachte huidvriendelijke materiaal kun je de plug de hele nacht dragen.

Otalgan Party Plugs

Geniet veilig en optimaal van je favoriete muziek tijdens concerten en festivals. Otalgan Party Plugs bevatten speciale filters die ervoor zorgen dat harde geluiden worden gedempt naar een veilig niveau, en je nog steeds met je vrienden kan blijven praten. Daarbij zijn de plugs huidvriendelijk en zacht waardoor ze uren in je oren kunnen blijven.

Otalgan oorverzorging

De eerste hulp voor jouw oren!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.