4 Resultaten

Filters

Filter - Oordruppels
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Geneesmiddel, druppels
€ 12,05
druppels
€ 9,95
€ 10,99
druppels
€ 12,75

Oordruppels kopen

Heb je last van oorpijn, een loopoor, een middenoorontsteking of een gehoorgangontsteking? Geen zorgen. Etos heeft een ruim assortiment aan oordruppels van diverse merken, zoals Otalgan, Dr. Original en Heel Oteel. Oorduppels helpen tegen de pijn die gepaard gaat met een oorontsteking. Let op: lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de dagelijkse aanbevolen dosering. Heb je last van overmatig oorsmeer of jeuk in je oren? Bekijk dan ons assortiment aan oorsprays.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar. 

Zure oordruppels

Zure oordruppels zijn vrij verkrijgbaar en bevatten de werkzame stof azijnzuur. Azijnzuur werkt ontsmettend en wordt gebruikt bij oorontstekingen. Zure oordruppels met ontstekingsremmers (corticosteroïden), bijvoorbeeld triamcinolon of hydrocortison, zijn alleen op recept verkrijgbaar. Daarvoor moet je dus eerst je huisarts raadplegen.

Oordruppels aanbieding

Oordruppels kopen voor een zacht prijsje? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. 

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.