Oordruppels

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Filter - Oordruppels

   Sorteren

   Sorteer
   4 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 13.99
   geneesmiddel, druppels
   Bijna uitverkocht
   20%korting Promotie: Promotie voorwaarden: Otalgan alle varianten. M.u.v. oordruppels.
   van € 11.79 voor € 9.43
   medisch hulpmiddel, druppels
   Spaar 3 Air Miles
   € 6.79
   medisch hulpmiddel, druppels
   Bijna uitverkocht
   € 10.79
   medisch hulpmiddel,  ,
   Spaar 4 Air Miles
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

   Oordruppels kopen

   Heb je last van oorpijn, een loopoor, een middenoorontsteking of een gehoorgangontsteking? Au! Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af. Geen zorgen! Etos heeft een ruim assortiment aan oordruppels van diverse merken, zoals Otalgan en Dr. Original. Oorduppels helpen tegen de pijn die gepaard gaat met een oorontsteking. Let op: lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de dagelijkse aanbevolen dosering. Heb je last van overmatig oorsmeer of jeuk in je oren? Bekijk dan ons assortiment aan oorsprays.

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder. 

   Oordruppels: verschillende werkingen

   Niet ieder oorprobleem vraagt om dezelfde oplossing. Bij Etos verkopen we daarom verschillende soorten oordruppels. Zo weet je zeker dat er altijd een product tussen zit dat aansluit bij jouw klachten. We hebben bijvoorbeeld oordruppels die helpen bij overtollig oorsmeer. Deze oordruppels verwijderen overtollig oorsmeer en maken het oorsmeer zacht. Daarnaast hebben we ook oordruppels die specifiek bedoeld zijn voor oorpijnklachten. Deze oordruppels werken pijnstillend en vochttontrekkend en zijn zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen. Heb je last van oorproblemen door zwembadwater, het gebruik van oordopjes, wattenstaafjes of gehoorapparaten? Ook daarvoor hebben we geschikte oordruppels. Deze druppels verminderen zwelling en overmatig oorsmeer en verlichten jeuk. Kom snel van je oorproblemen af en bestel vandaag nog oordruppels bij Etos. 

   Zure oordruppels

   Zure oordruppels zijn vrij verkrijgbaar en bevatten de werkzame stof azijnzuur. Azijnzuur werkt ontsmettend en wordt gebruikt bij oorontstekingen. Zure oordruppels met ontstekingsremmers (corticosteroïden), bijvoorbeeld triamcinolon of hydrocortison, zijn alleen op recept verkrijgbaar. Daarvoor moet je dus eerst je huisarts raadplegen.

   Oordruppels aanbieding

   Oordruppels kopen voor een zacht prijsje? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. 

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.