Purol Green: Natuurlijk, Betaalbaar & Vegan

Purol Green

Om de huid niet extra te prikkelen, is het belangrijk om natuurlijke ingrediënten te gebruiken. Daarom is er Purol Green, een nieuwe lijn met natuurlijke producten die je huid weer in balans brengt.

shop Purol Green

Purol heeft zijn productlijn uitgebreid!

Een goede huidverzorging is onmisbaar voor de gemengde of onzuivere huid. Om de verhoogde talgproductie tegen te gaan, is het belangrijk om natuurlijke ingrediënten te gebruiken. Daarom maakt Purol Green gebruik van natuurlijke grondstoffen zoals witte thee, ginseng en zeezand, die de huid weer in balans brengen.

De natuurlijke formule van Purol Green is verrijkt met een prebiotisch complex, en de meeste producten zijn:

  • Vrij van Kleurstoffen
  • Vrij van Minerale Oliën
  • Vegan
  • pH-huidneutraal
  • Dermatologisch getest

Zowel overdag als 's nachts optimale verzorging door Purol

Purol Green dagcrème heeft een matterend en zuiverend effect op de huid. Breng vervolgens de dagcrème aan en masseer zacht in. De crème trekt snel in en laat geen vette laag achter. Ideaal als basis voor je make-up.

Tijdens de nacht herstelt de huid van de prikkels die overdag zijn opgedaan. Door de toevoeging van een prebiotisch complex aan de Purol Green nachtcrème wordt de balans in je huid hersteld. Je huid wordt gevoed en de talgproductie wordt gereguleerd.

Artikel opslaan

Het Purol Green stappenplan voor een optimaal resultaat:

Stap 1: Reinigen - dagelijks gebruik

Je gezichtshuid reinigen is een must voor een frisse, schone en zuivere huid. Met de Purol Green wasgel wordt je huid grondig en toch mild gereinigd. De wasgel werkt preventief tegen puistjes en mee-eters en geeft je huid een frisse, heldere uitstraling.

Gebruik daarna de Purol Green gezichtslotion om je poriën te verfijnen en de vochtbalans in je huid te herstellen. Je huid wordt opgefrist, gehydrateerd en krijgt een heldere, egale teint.

Stap 2: Peelen - 1 à 2 keer per week

Purol Green Peeling met fijn zeezand is ideaal voor de gemengde of onzuivere huid. Zeezand is een natuurlijk product dat grondig reinigt zonder de huid te irriteren. Het verwijdert dode huidcellen en opent verstopte poriën.

Stap 3: Verzorgen - dagelijks gebruik

Eindig de verzorgingsroutine met een dag- of een nachtcrème.

Natuurlijk, Betaalbaar & Vegan

Purol green is een betaalbare oplossing voor de onzuivere huid met natuurlijke ingrediënten zoals witte thee, ginseng en zeezand.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.