STOX Energy Socks

STOX Energy Socks bieden jou de ondersteuning en het zelfvertrouwen om te presteren zoals jij wil. De degressieve compressietechnologie helpt jou je grenzen te verleggen, of het nu gaat om een snellere tijd, een langere hardloopsessie, of een comfortabele en productieve dag.

STOX Energy Socks

  • Wetenschappelijk bewezen degressieve compressietechnologie die de bloedsomloop stimuleert.
  • Gemaakt met premium materialen zoals vocht afdrijvend Dryarn® en temperatuur regulerend Merino wol.
  • Ultiem comfort door perfecte pasvorm en naadloos design.

Fitter en vitaler met STOX

STOX Energy Socks zijn premium compressiesokken die de bloedcirculatie in de benen stimuleren en zorgen voor maximale zuurstofcapaciteit van de spieren. Ze voeren afvalstoffen sneller af vanuit de benen, hierdoor voel je je fitter en vitaler!

Dagelijkse sokken voor dagelijks gebruik

Bij het dragen van de dagelijkse sokken ervaar je minder last van rusteloze benen, minder gezwollen voeten en benen en minder kans op spataderen. Geschikt voor staande beroepen, zittende beroepen en bijvoorbeeld tijdens of na een zwangerschap.

Sportsokken voor het sporten

Met de sportsokken ervaar je minder vermoeide benen, verkleinde kans op blessures, minder spierpijn en sneller herstel. Geschikt voor alle sportactiviteiten zoals bijvoorbeeld wandelen, hardlopen, tennis, hockey en wielrennen.

Reissokken voor reizigers

Als je tijdens het reizen de reissokken draagt stimuleer je je doorbloeding en ervaar je geen gezwollen voeten en benen. Hierdoor verklein je de kans op reizigerstrombose.

STOX Energy Socks zijn gemaakt op medische machines in Italië. De degressieve compressie wordt door de mate van druk (23-32 mmHg) aangegeven. Dit wordt nauwkeurig gemeten op de Zwitserse compressie meetmachines van de Salzmann Group. De testapparatuur van de Salzmann group is internationaal erkend als meest nauwkeurig meetsysteem voor het meten van compressie.

 

 

 

STOX

Ervaar zelf de voordelen van de wetenschappelijk bewezen degressieve compressietechnologie van STOX Energy Socks. STOX sportsokken voorkomen spierpijn en blessures en versnellen je herstel. STOX dagelijkse sokken voorkomen zware, vermoeide benen en gezwollen voeten na een lange dag.


Shop STOX

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.