STOX Energy Socks

Met STOX Energy Socks heb je minder last van vermoeide of rusteloze benen, minder gezwollen voeten en benen en minder kans op spataderen en blessures. De compressiesokken hebben een wetenschappelijk bewezen werking en zien er uit als een gewone sok.

STOX Energy Socks

  • Met de dagelijkse sokken voorkom je zware, vermoeide benen en gezwollen voeten na een lange dag.
  • Met de sportsokken voorkom je spierpijn en blessures en versnel je je herstel.
  • Met de reissokken voorkom je gezwollen voeten na een vlucht en verklein je de kans op reizigerstrombose.

Artikel opslaanFitter en vitaler met STOX

STOX Energy Socks zijn premium compressiesokken die de bloedcirculatie in de benen stimuleren en zorgen voor maximale zuurstofcapaciteit van de spieren. Ze voeren afvalstoffen sneller af vanuit de benen, hierdoor voel je je fitter en vitaler!

De voordelen van compressiesokken zijn op meerdere categorieën toepasbaar:

Dagelijkse sokken voor dagelijks gebruik

Bij het dragen van de dagelijkse sokken ervaar je minder last van rusteloze benen, minder gezwollen voeten en benen en minder kans op spataderen. Geschikt voor staande beroepen, zittende beroepen en bijvoorbeeld tijdens of na een zwangerschap.

Sportsokken voor het sporten

Met de sportsokken ervaar je minder vermoeide benen, verkleinde kans op blessures, minder spierpijn en sneller herstel. Geschikt voor alle sportactiviteiten zoals bijvoorbeeld wandelen, hardlopen, tennis, hockey en wielrennen.

Reissokken voor reizigers

Als je tijdens het reizen de reissokken draagt stimuleer je je doorbloeding en ervaar je geen gezwollen voeten en benen. Hierdoor verklein je de kans op reizigerstrombose.

STOX Energy Socks zijn gemaakt op medische machines in Italië. De degressieve compressie wordt door de mate van druk (23-32 mmHg) aangegeven. Dit wordt nauwkeurig gemeten op de Zwitserse compressie meetmachines van de Salzmann Group. De testapparatuur van de Salzmann group is internationaal erkend als meest nauwkeurig meetsysteem voor het meten van compressie.Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.