STOX

STOX Energy Socks

Met STOX Energy Socks heb je minder last van vermoeide of rusteloze benen, minder gezwollen voeten en benen en minder kans op spataderen en blessures. De compressie-sokken hebben een wetenschappelijk bewezen werking en zien er uit als een gewone sok.

Shop
STOX Energy Socks zijn high performance compressie-sokken die de bloedcirculatie in de benen stimuleren en zorgen voor maximale zuurstofcapaciteit van de spieren. Ze voeren afvalstoffen sneller af vanuit de benen, hierdoor voel je je fitter en vitaler!

De voordelen van compressie-sokken zijn op meerdere categorieën toepasbaar:
  • Daily Socks voor dagelijks gebruik
  • Sports Socks voor het sporten
  • Travel Socks voor reizigers
  • Medical Socks voor medische aandoeningen

Artikel opslaan

Bij het dragen van de Daily Socks ervaar je minder last van rusteloze benen, minder gezwollen voeten en benen en minder kans op spataderen. Geschikt voor staande beroepen, zittende beroepen en bijvoorbeeld tijdens of na een zwangerschap.

Met de Sports Socks ervaar je minder vermoeide benen, verkleinde kans op blessures, minder spierpijn en sneller herstel. Geschikt voor alle sportactiviteiten zoals bijvoorbeeld wandelen, hardlopen, tennis, hockey en wielrennen. STOX Energy Socks zijn gemaakt op medische machines in Italië.

De degressieve compressie wordt door de mate van druk (23-32 mmHg) aangegeven. Dit wordt nauwkeurig gemeten op de Zwitserse compressie meetmachines van de Salzmann Group. De testapparatuur van de Salzmann group is internationaal erkend als meest nauwkeurig meetsysteem voor het meten van compressie.

STOX Energy Socks

€ 39.00
€ 39.00
€ 39.00
€ 39.00
€ 39.00
€ 39.00
€ 39.00
€ 39.00
€ 39.00
€ 39.00
€ 39.00
€ 39.00
€ 39.00
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.